Izvor:
08.05.2016 u 00:46
0

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Naučnici počeli sa oživljavanjem MRTVIH

Američki naučnici dobili su dozvolu da oživljavaju preminule ljude, odnosno da im regenerišu ili zamene mozak.Naučnici se nadaju da će uspeti da pronađu način kako da održe u životu ljude čiji je mozak proglašen mrtvim.

Naime, uz dopuštenje američkih vlasti kompanije koje se bave naukom će početi sa istrađivanjima u ovoj oblasti.

Na početku će se tehnika primenivati na 20 subjekata kako bi se utvrdilo da li tela pokazuju znakove regeneracije, a naredni koraci predstavljaju uzgoj novog mozga.

Kompanije koje se bave ovim eksperimentom navode da nauka, trenutno, ne može da regeneriše mozak, ali da neke druge žive vrste to mogu. Ribe i vodozemci u stanju su da regenerišu veće delove mozga, čak i nakon trauma opasnih po život.

Ako naučnici uspeju da regenerišu mozak i da ga povežu sa ostatkom organizma, to bi moglo da omogući oživljavanje mrtvih.

Naučnici se nadaju da bi neki sličan postupak mogao da omogući ljudima koji su u komi ili pate od neurološki degenerativnih bolesti, poput Alchajmerove ili Parkinsonove, da se osećaju bolje.

HappyTV.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter