Izvor:
07.06.2019 u 05:42
0

PLANIRATE DA URADITE ESTETSKU KOREKCIJU NA VAŠEM TELU?! Razmišljate o plastičnoj operaciji? Uz ove savete naćićete savršenog hirurga!

Želja za estetskim izmenama javlja se u svim godinama tokom života. Kada se odluka konačno donese, veliki zadatak ostaje pred vama: izbor dobrog hirurga.

Dobar hirurg mora da razume vaše želje i da se trudi ih ostvari. Ipak, izbor estetskog hirurga nije jednostavan, zbog širokog spektra ponude.

– Istražujte uz pomoć nekoliko izvora

Najbolji način da izaberete hirurga jeste dobra preporuka prijatelja ili prijateljice, koji imaju sličan ukus i pozitivna iskustva.

Pomoći će vam i različiti internet portali na kojima možete pročitati utiske pacijenata i videti ocene hirurga.

Lični sastanak i savetovanje sa izabranim hirurgom pomoći će vam da potvrdite ili promenite svoju odluku.

– Prepoznajte kvalifikovanog estetskog hirurga

Dobar hirurg treba da upozna budućeg pacijenta sa svim mogućim metodama operacije, kao i sa njihovim prednostima i manama. Samo detaljnim razgovorom se može osigurati da pacijent dobije željeni izgled.

Jednako je važno da se pacijent pre operacije detaljno informiše i razjasni što više nedoumica.

– Prepoznajte karakteristike koje ukazuju na neozbiljne hirurge

Raspitajte se o godišnjem broju urađenih estetskih operacije. Ukoliko zvuče natprosečno, složićete se da je vreme za sumnju.

Ako hirurg na vaša kritička pitanja ne želi da odgovori, izbegava da odgovori ili počne da vrda, potražite nekog drugog.

Trebalo bi da budete sumnjičavi i kada vam doktor nudi dodatna ulepšavanja pored vaših zahteva.

Trudnicama, bolesnim pacijentima, pacijentima sa mentalnim poremećajem i hirurškom zavisnošću zabranjena je bilo kakva estetska intervencija, te je i lekar u obavezi da njihove zahteve proveri i odbije.

Izvor: Stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter