Izvor:
17.09.2019 u 10:42
0

NAJBRŽI NAČIN DA OSTAVITE CIGARETE: Ovo je hrana koja nabolje ČISTI telo od NIKOTINA!

ZELENI ČAJ

Pušenjem telo gubi potrebnu tečnost i organizam mnogo brže dolazi u stanje dehidracije. Ispijanje velike količine domaće vitaminske vode: dva litra vode sa kašičicom narendanog đumbira, jednim krastavcem, limunom i 12 listića nane, i zelenog čaja prepunog antioksidanata ispirate nikotin iz tela.

ŠARGAREPA

Nikotin uništava kožu i čini je beživotnom i suvom. Ukoliko želite da se rešite ove ružne nuspojave pušenja jedite što više šargarepe. Ona sadrži velike količine vitamina A, K, C i B koji su glavni čistači tela. Šargarepu iscedite u sokovniku pomešanu s jabukom i limunom ili je stavite u salatu.

SPANAĆ

Folna kiselina vrlo je važna za normalan rad i razvoj tela, ali isto tako pomaže telu da se reši nikotina. Velike količine folne kiseline nalaze se u spanaću.

BROKOLI, PROKELJ I KUPUS

Osim što ovo povrće sadrži polifenole koji su se pokazali korisnima u smanjivanju raznih upala u sistemu za varenje, takođe sadrži i antioksidanse koji čiste telo od brojnih toksina. Kuvajte ih što kraće kako biste sačuvali sve njihove kvalitete.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter