Izvor:
30.05.2019 u 20:01
0

OVO MORATE DA PRAKTIKUJETE SVAKI DRUGI DAN: Top vežbe za zategnutu zadnjicu! (FOTO)

Lepo oblikovana zadnjica želja je baš svake žene. I dok mnoge slavne dame pribegavaju estetskoj hirurgiji ne bi li postigle efekat savršene “brazilske zadnjice”, predstavljamo vam vežbe koje možete da ponavljate kod kuće tokom rutinskih poslova u domaćinstvu. Pristupačne su i zdrave, a dokazano je da imaju efekta u postizanju lepo oblikovane guze. Interval između treninga ne treba da bude kraći od dva dana.

1. Zadnje opružanje kuka jedna je od najboljih vežbi za zadnjicu. Oslonite se na ruke i podižite svaku nogu 8-10 puta. Da biste se oslobodili celulita na butinama, možete da uradite dodatne oscilacije u stranu. Važno je samo da ne mašete nogama prebrzo.

2. Verovali ili ne mišiće zadnjice možete zategniti i bez ustajanja iz kreveta. Lezite na leđa, povucite jednu nogu u ovom položaju, napregnite mišiće, podignite karlicu. Isto ponovite s drugom nogom. Ova vežba zateže i zadnji deo butine. Za optimalne rezultate potrebno je da uradite pet setova po 15 puta.

3. Važna vežba za dobru zadnjicu su čučnjevi. Pravilno se rade ovako: oslonite se o pod stopalima u širini ramena i sedite kao na nevidljivoj stolici. Da sačuvate svoj položaj dok obavljate vežbu pomoći će vam glava, jer onda telo neće odstupati napred. Ponovite dva seta od 20 puta.

4. Iskorak: Uzmite u svaku ruku teg i držite ruke uz telo, sa ravnim leđima. Iskoraknite napred u stojećem položaju, dok koleno druge noge treba da dodiruje pod.

5. Sedite sa nogama ispruženim ispred sebe, držeći leđa ravna i ne oslanjajući se na ruke. U takvoj pozi “hodajte” na zadnjici pet koraka napred, a zatim nazad. Ponovite vežbu pet puta.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter