Izvor:
10.05.2019 u 17:57
0

OVO JE NAUČNO DOKAZANO: Veličina grudi MNOGO utiče na vežbanje! (FOTO)

Prema najnovijem australijskom istraživanju, objavljenom u američkom „Žurnalu nauke i medicine u sportu“, koje je obuhvatilo 355 žena, utvrđena je veza između veličine grudi i količine vežbi koje ispitanice praktikuju.

Zaključeno je da se žene sa veoma velikim i velikim grudima manje bave sportom od onih sa dojkama srednje i manje veličine. Razlog je što se, bez obzira na to koliko dobar brushalter koriste, njihove grudi prilikom vežbi pomeraju, prouzrokujući im bol tokom, pa i posle treninga.

Savet je da probaju sa korišćenjem dva brushaltera, jednog preko drugog, kao i da biraju vežbe poput pilatesa, plivanja i aerobika u vodi, a da izbegavaju trčanje.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter