Izvor: HappyBSC
12.05.2020 u 22:02
0

SUPERMODEL VAS VODI SA SOBOM: Ovo su lokacije u AMSTERDAMU koje morate posetiti (VIDEO)

Svetski poznati model i Viktorijin anđeo Daucen Krouz (Doutzen Kroes) važi za porodičnu ženu koja je privržena svojoj porodici, i rodnom kraju- Amsterdamu.

Ona se nedavno oprobala u ulozi infulensera i jutjubera, tako što je otvorila jutjub nalog i na njemu prikazuje fanovima svoj život – stil, način života, ishrane, detalje iz najpoželjnijeg posla na svetu itd.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

UNUK MU JE POBIO PORODICU Dedi oduzeli pušku, i on hteo da ubije svoju ženu!

DAN KAD JE SVET ODAHNUO Uhapšen najveći nacistički zločinac (VIDEO, FOTO)

Deca će u Srbiju moći bez testa na koronu

CECA OTVORENO O ČEDI: Oprostila sam mu sve, a Bog će da sudi!

POJAČANJE! Kristina Iglendža novo lice Happy TV!

Ovoga puta, sprovela nas je na biciklu kroz ovaj poznat evropski, turistički gradić i pokazala nam gde jede i kupuje, gde se oblači i koje lokacije su nezaobilazne kada je ovo mesto u pitanju.

Za kraj je poručila da turistima i posetiocima da se obavezno provozaju  brodićem i posmatraju grad  iz tog ugla, kako bi bolje videli njegovu lepotu.

Kako je to sve predstavila, pogledajte u videu ispod!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter