Izvor: Novosti.rs
08.06.2020 u 22:47
0

SA BEBOM U ISTOM KREVETU ILI NE?

Roditelji su često u dilemi da li bi trebalo da spavaju sa bebom u istom krevetu ili sobi.

Istraživanja su pokazala da to pozitivno utiče na mentalno i fizičko zdravlje i deteta i roditelja i da se na taj način stvara posebna veza između njih.

Kada ste sa detetom u istoj prostoriji možete da reagujete na njegov plač i da ga zagrlite, umesto da ga ostavite da se samo smiri.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

OVO JE NAŠA ZVER! Modernizovani tenk M-84 uveo Srbiju u najmodernije tenkovske sile Evrope! (GALERIJA)

NOVI DETALJI O NAPADU NA VELJKA RAŽNATOVIĆA

Premijerka Brnabić: BEOGRAD JE SPREMAN ZA DIJALOG!

CRNI DAN U BATAJNICI Ovo su dva rođena brata poginula jutros (FOTO)

Kod ovakvog načina vaspitanja dece, očevi i majke su srećniji i postaju bolji roditelji. Deca su pod manjim stresom jer manje plaču, privrženija su roditeljima u kasnijem dobu i imaju izraženiju empatiju.

Ove emocije pomažu mališanima da kad odrastu bolje vladaju svojim osećanjima, a i lakše se privikavaju na nove ljude i okruženje.

Ne slažu se svi roditelji sa ovakvim načinom odgajanja dece, jer smatraju da će previše zavisiti od njih, dok drugi misle da je takav pristup odličan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter