12°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Cosmopolitan.rs

Modni Feng Šui: Koja odeća stvara lošu energiju?

Feng Šui kaže: odeća koju nosimo ima određenu energiju i može imati značajan uticaj na naš život.

Možda zvuči neverovatno, ali naše je da vas upozorimo.

JOŠ O KORONA VIRUSU

MLADI FARMACEUT IZ BORČE JE HEROJ: Rizikovao svoj da bi spasao tuđi

NIKOLA ROKVIĆ PEVA ZA KOMŠIJE: Pogledajte koncert sa terase (VIDEO)

U ŠPANIJI KORONA USPORAVA: Broj preminulih manji u odnosu na kraj marta

OHRABRUJUĆE VESTI DOLAZE IZ MILANA: Maldini i njegov sin se oporavili od korona virusa

FIBA DONELA ODLUKA: Takmičenja neće biti ovog leta

1. Stara i rastezana odeća

Prema Feng Šuiju, stara i rastezana odeća ima snažnu negativnu energiju, što nam se čini vrlo logično. Rastezane stvari mogu dovesti do siromaštva, problema sa finansijama, konflikta na poslu, neuspeha u poslu i zato bi trebalo da je se rešite na vreme. Pored toga, Feng Šui ne favorizuje ostarelu odeću, sa iskrzalim ivicama ili poderanim kolenima. Stručnjaci smatraju da to može naneti veliku štetu vašoj auri.

2. Crna odeća

Negativnu energiju je takođe privukla i crna odeća. Stručnjaci kažu da tamne nijanse mogu uticati ne samo na psihu, već i na opšte fizičko stanje tela. One privlače depresiju i usamljenost, izazivaju osećaj umora, pospanosti i anksioznosti. Naravno, nema potrebe da se potpuno odričete crne odeće. Da biste stvorili ravnotežu, samo joj dodajte nekoliko svetlih detalja.

3. Animal print

Pristalice Feng Šuija veruju da animal print igra važnu ulogu u odeći. Dakle, oni savetuju odricanje stvari sa likom divljih životinja, a takođe, prema njihovom mišljenju, ovaj print može učiniti osobu napetom, agresivnom, nemirnom. Dobru auru poseduju stvari sa biljnim i prirodnim motivima - cveće, lišće, koje su napravljene od prirodnih materijala.

4. Odeća na pruge

Pruge takođe mogu imati negativan uticaj na vaše blagostanje. Linije se presecaju kroz energetske zone i time narušavaju sklad u telu. To može rezultirati problemima različitog stepena: od manjih zastoja u poslovanju do većih gubitaka.

5. Geometrijski oblici

Iz istog razloga pokušavamo da izbegnemo stvari sa geometrijskim oblicima. Krugovi, trouglovi, kvadrati i složenije figure prikazane na tkanini utapaju energiju u betonske okvire. Šta dobijamo kao rezultat? Slabost, umor, nedostatak ideja i inspiracije, nepažnju i apatiju.

6. Asimetrija

Stvari sa izraženom asimetrijom se takođe smatraju nepovoljnim, jer navodno narušavaju energetsku ravnotežu u telu. Previše grube linije i oštri uglovi izazivaju napetost i nervozu.

7. Previše uska odeća

U uskoj odeći, ne samo da se osećate nesigurno i suzdržano, ona ima i negativan uticaj na opšte stanje čoveka. Takve stvari zadržvaju energiju u okviru i sprečavaju je da izbije, zbog čega osoba tokom dana oseća slabost i pospanost.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti