15°C

Beograd

Photo: printscreen

Izvor: Zena.rs

I obrve su stigle na red za lifting!

Obrve više nisu razbarušene, a pogotovu nisu tanke i neupadljive. Ove sezone nose se guste i začešljene nagore, a ako vam se baš takve sviđaju, možete da probate laminaciju – novi hit tretman

Šta je laminacija obrva

Ovim tretmanom obrve se podižu i boje, a dlaka postaje punija. Laminacijom obrva dobijate guste, uredne obrve začešljane nagore, koje deluju potpuno prirodno. Prvo se na obrve nanosi rastvor za podizanje ili lifting, koji se ostavi da stoji oko 20 minuta. Tako se dlačice omekšavaju i pripremaju za oblikovanje. Nakon toga kozmetičarka ih pažljivo raščešljava u oblik koji želite i nanosi rastvor za laminaciju koji će fiksirati i obojiti dlačice.

Efekat je potpuno prirodan

Žene su oduševljene ovom novom metodom jer se, za razliku od mikrobledinga, ne tretira koža, već same dlačice, koje posle tretmana deluju gušće i tamnije. Ovako oblikovane obrve traju mesec dana, a vi samo treba ujutru da ih raščešljate.

Da li je ovaj tretman za vas

Pošto se tretiraju samo vaše prirodne obrve, ovaj tretman idealan je ako imate dugačke dlačice koje treba da se ukrote. Zbog prirode tretmana, ako su vam obrve kratke i proređene, nećete dobiti željeni efekat.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar