23°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Blic.rs

LAMINACIJA OBRVA: Ako želite da budete u trendu!

Obrve više nisu razbarušene, a pogotovu nisu tanke i neupadljive. Ove sezone nose se guste i zacešljene nagore, a ako vam se baš takve sviđaju, možete da probate laminaciju – novi hit tretman.

SRBIN OKUPLJA HOLIVUDSKU ELITU: Stoya bila predigra, sledi glumička plejada u novom filmu

Želite uredne, punije obrve, ali bez bockanja i tetoviranja? Za vas je laminacija obrva (brow lamination). Uz dobro oblikovane obrve delovaćete mlade, lepše, upečatljivije i naglasićete oči. Ako ne možete da se pohvalite prirodno urednim obrvama, a želite da svaki dan budu tip-top, razmislite o ovom novom tretmanu.

VASPITANJE: Rečenice koje ne treba govoriti deci!

Ovim tretmanom obrve se podižu i boje, a dlaka postaje punija. Laminacijom obrva dobijate guste, uredne obrve zacešljane nagore, koje deluju potpuno prirodno. Prvo se na obrve nanosi rastvor za podizanje ili lifting, koji se ostavi da stoji oko 20 minuta. Tako se dlacice omekšavaju i pripremaju za oblikovanje. Nakon toga kozmetičarka ih pažljivo rašcešljava u oblik koji želite i nanosi rastvor za laminaciju koji će fiksirati i obojiti dlačice.

Efekat je potpuno prirodan.

"PUT POD NOGE": Otvoren 42. međunarodni sajam turizma

Žene su oduševljene ovom novom metodom jer se, za razliku od mikrobledinga, ne tretira koža, vec same dlacice, koje posle tretmana deluju gušce i tamnije. Ovako oblikovane obrve traju mesec dana, a vi samo treba ujutru da ih rašcešljate.

Pošto se tretiraju samo vaše prirodne obrve, ovaj tretman idealan je ako imate dugačke dlačice koje treba da se ukrote. Zbog prirode tretmana, ako su vam obrve kratke i proređene, nećete dobiti željeni efekat.

 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti