18°C

Beograd

BEZ OVIH BOJA NE MOŽE DA PROĐE JESEN: Evo šta je u TRENDU u SVETU MODE!

Kako jesen odmiče, ulice se sve više pune odećom prirodnih, zemljanih tonova koji osim što su klasični, ove godine su u trendu.

Od tamno smeđe do krem bele, nose se sve nijanse smeđe. Ali tri boje se posebno se izdvajaju.

Boja čokolade

Tamno smeđa je idealna boja za zimske mesece, a ove godine je zastupljena u mnogim kolekcijama. Na svetskim pistama i uličnoj modi među trendseterkama možete naići na mnoge džempere, vunene kapute u ovoj boji. Ali, definitivno najzanimljivije su tamnosmeđe kožne pantalone, kožne haljine i kaput u toj boji.

Savet:

Ponesete li tako "jak" odnosno upečatljiv odevni komad ostatak stajlinga mora da bude diskretniji.

Boja karamele

Ovo je definitivno boja ove jeseni. Trend je krenuo s čizmama u toj boji, a nastavlja se s kaputima, blejzerima i suknjama koje su u boji karamele potpuno in.

Pored toga što je moderna i elegantna istovremeno je bezvremenska i klasična. Zato, ako je već nemate u svom garderoberu, možda je ova zima pravi trenutak da investirate u klasičan kaput u boji devine dlake.

Boja vanile

Reč je o boji koja je veoma svestrana i laka za kombinovanje. Lepo izgleda na ženi i kada kombinujete isključivo bež tonove, od glave do pete. S njom nema greške!

Ako više volite svetlije tonove, možete nositi svetle bež tonove, koji se lepo slažu u kombinacijama s drugim smeđim bojama gde odmah autfit čine "lakšim".

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: Instagram/camilacoelho

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar