31°C

Beograd

JESAN JE REZERVISAN ZA NJEGA: Evo kako ćemo ove sezone nositi blejzer! (FOTO)

Sada već sa sigurnošću možemo reći da je stigao kraj toplom letu, ali moramo priznati kako nas najavljeno osveženje i nije baš previše obradovalo.

Za jesen možemo reći da je period na koje je zaista teško odgovoriti kada je oblačenje u pitanju, najviše zbog česte izmene neumoljivih kiša i iznenadnog sunca, stoga nije na odmet imati u ormaru modni komad koji će na sve navedene izazove uspešno odgovoriti.

Modni komad koji sjajno odgovara prethodno navedenim zahtevima je blejzer, klasik bez kojeg je zaista jesenja garderoba nezamisliva. Kao i prošle sezone, tako i ove, u centru pažnje pronašli su se blejzeri različitih krojeva i uzoraka, a razlog zašto mu se baš uvek vraćamo jeste njegova sposobnost transformacije. Kao takve, možemo ih sjajno uklopiti u nešto stroži, poslovni dress code ili pak u ležerne šetnje gradom.

Iako je naizgled jednostavan modni komad koji uspešno pronađe mesto u svakom ormaru, upravo on nudi pregršt modnih izdanja sa kojima će jutarnje osmišljavanje biti znatno pojednostavljeno. Mi smo izdvojili sjajne outfite omiljenih Instagram devojaka, a za koje smo sigurni da će i vas inspirisati da možda nekom svom starom blejzeru pružite jedno sasvim novo pravilo!

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar