25°C

Beograd

POZNATA GLUMICA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Njen tajni recept je...(fOTO)

Navikli ste da je vidite u glamuroznim toaletama i sa besprekornom šminkom.

Glumica je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija bez šminke na kojima joj svetlost sunca obasjava lice. Svi njeni pratioci su se složili u jednom, ona sjajno izgleda.

Selma je napisala: -Volim da se igram sa svetlošću. Ako je upoznate, možete da izgledate mlađe, misteriozno, seksi ili slatko, ali budite oprezni jer , takođe možete da izgledati i staro i ružno .

Iako je napunila 52. godine, ona izgleda fantastično, a na njenom licu ne primećujemo ni jednu boru. Ona izgleda barem deceniju mlađe, a njen ritual nege je tako jednostavan. U jednom intervjuu je otkrila kojim se to pravilima vodi kada je negovanje lica u pitanju.

Možda će vam delovati čudno, ali ona nikada ne čisti lice ujutru

Ključ Selmine prelepe kože nije preterivanje. -Nikada ne čistim kožu ujutru sapunom i vodom- rekla je Selma. -Moja baka me je naučila da noću koža nadoknađuje sve stvari koje ste izgubili tokom dana.

Tonik od ružine vode

Ona ružinu vodu nanosi na lice najmanje dva puta dnevno. Ujutru pre nego što nanese hidratantnu kremu i noću, nakon što je skine šminku sa kokosovim uljem.

Ona je ljubitelj maski za lice

Često koristi maske za lice kako bi hidrirala i osvežila kožu, a vrlo često ih i sama pravi. Omiljena joj je maska sa ovsenim pahuljicama. Pomeša ih sa malo vode ili mleka i medom. Tako napravljenu smesu nanese na lice i sačeka nekoliko minuta.

Čini se da je put do blistavog tena vrlo jednostavan.

Izvor:Kurir/Still
Foto:Instagram/printscreen/salmahayek

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar