0°C

Beograd

MUŠKARCI IMAJTE OVO NA UMU: Sve što bi trebalo da znate o ženi

Da li i vi mislite da su žene neka čudna neshvatljiva stvorenja čiji način razmišljanja nikako ne možete da dokučite? Dragi muškarci,ukoliko ovo pomislite nekoliko puta dnevno nadamo se da će vam ove činjenice o lepšem polu Daily Entertainment-a pomoći da ih razumete.

Žene menjaju glas u zavisnosti od toga da li im se sviđate ili ne

Postoji mnogo načina na koje će žena staviti do znanja muškarcu da je on zanima. Većina ovih znakova se izgubi negde usput u komunikaciji i mogu proći neprimećeno od strane muškaraca koji nisu toliko empatični. Činjenica jeste da žene podižu i utanjuju svoj ton kada pričaju sa muškarcem koji im se dopada, objavila su mnoga bihejvioralna istraživanja.

Ona je uvek prirodna, bez obriza na sve

Svako ko na dnevnoj osnovi uspeva da izdvoji vreme da bi se posvetio samo sebi kroz trening i rekreaciju, treba da bude ponosan i da sa osmehom prima pohvale i širi trend dobre energije. Ipak, većina žena koje lepo izgledaju neće reći da je iza njihovog fit izgleda mnogo sati u teretani. One će radije reći da su takve od rođenja. Želeće da mislite da su one prirodno takve i da ne moraju naporno da rade i muče se kao druge žene.

Jednostavno su stidljive pred kamerama

Ono što vi uradite na poslu u toku radnog dana je ništa u poređenju sa tim šta je ona sve uradila pre izlaska kako bi izgledala zanosno. I pored svega toga ona neće hteti odmah da se fotografiše kada vi insistirate. Kada god se forografišete ona će brisati sve iz telefona ili aparata i govoriti da loše izgleda. Slike prvo moraju proći njenu detaljnu istragu i obradu.

Žena nikad ne zaboravlja

Hteli vi to ili ne, svaka žena u vašem životu će vam zbunjivati nervni sistem s vremena na vreme. Za razliku od vas, ona će scenario za stvari koje su joj bitne temeljno razrađivati nedeljama, mesecima. I zapamtite, one nikada ne zaboravljaju. Čak ni ukoliko ste joj rekli neku sitnicu pre sedam meseci. Pomislite onda samo ako budete uhvaćeni u nekoj laži i na svu teškoću sa kojom ćete se nositi godinama kasnije.

Ona zna kako da koristi društvene mreže

Koliko god žene bile misterija za muškarce, oni su za žene veoma jednostavni i one tačno znaju na koji način da privuku pažnju jačeg pola. Dakle, slika u pidžami i bratovljevoj majci neće imati ni desetinu efekta kao slika u kupaćem sa letovanja.

Njene odluke prkose konvencionalnoj logici ali uvek su ispravne

Izvedete devojku na hamburger na primer. Ona će često reći kako ne želi pomfrit jer je to previše kalorija za nju. A onda će samo nekoliko trenutaka kasnije naručivati dodatni dezert sa pričom ’samo malo da gricnem’ ili ’evo podelićemo ovaj’.

Uvek vodite računa šta i kako govorite ženi

Ukoliko joj udelite kompliment često neće ni obratiti pažnju, naročito ukoliko niste rekli nešto drugačije od onoga što svakodnevno može čuti. Ali ukoliko i na jedan sekund oseti insinuaciju na to da danas jednostavno nije njen dan, ona vam to nikada neće zaboraviti. One menjaju celokupno raspoloženje ukoliko njeno ime i reč ’ružno’ stavite u istu rečenicu.

Žene su ljubomorne

Ko kaže da su muškarci ljubomorniji pol, taj nikada ženu upoznao nije, možemo reći u šali. One će i u najljubaznijoj komunikaciji između vas i druge žene videti flert i neprimeren pogled. Vaše ljubazno javljanje na društvenim mrežama i ''lajkovanje'' fotografija drugim devojakama je svakako OZBILJNA stvar za vašu devojku ili ženu. I još nešto, iako se pravi da vas ne drži na oku - ne zavaravajte se, ona uvek sve o vama zna (nekada i pre vas samih).

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/JeniferLopezVevo

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar