18°C

Beograd

Photo: Freepik

Izvor: Men’s Health

ZAINTERESOVANI STE, ZAR NE? Ovo vas može učiniti boljim u krevetu!

Šta ako vam kažemo da vas to možete učiniti boljim u krevetu?

SAZNAJTE I OVO

DVA MESECA OD KAKO NAS JE NAPUSTIO NAJPOZNATIJI BUBNJAR: Ovako su se POZNATI oprostili od njega!

SRUŠENA I DŽAMIJA! Najmanje 12 osoba poginulo u napadu na Gazu

VOLE IZAZOVE: Evo nekoliko načina da je naterate da se vraća po još!

Zainteresovna, zar ne? Prema novom istraživanju naučnog časopisa the International Journal of Sexual Medicine, mladići koji redovono vežbaju imaju bolju erekciju od onih koji to retko ili gotovo uopšte ne čine.

REZULTATI
Nakon prelistavanja rezultata, naučnici su otkrili da ne samo da su aktivni muškarci imali bolju erekciju, nego oni kauč sportisti, već su imali i bolje orgazme i veće zadovoljstvo u toku seksa. Iako su druga istraživanja povezivala vežbeanje sa sniženim rizikom ekertilne disfunkcije, ovo je prva studija koja posmatrala vezu između erekcije i vežbanja kod mlađih muškaraca, kaže dr Čed Ritenour, viši istraživač i vandredni profesor na katedri za urologiju na medicinskom Univerzitetu Emori.

“Mnogi muškarci dožive simptome ekertilne disfunkcije ili ga povremeno primete, ali to ne precipiraju kao problem” kaže dr Ritenour i dodaje,

”Ali ako se ti simptomi rano primete možete da preuzmete preventivne korake kako se vaše stanje ne bi pogoršalo”.

DRUGIM REČIMA: VEŽBAJTE
Zašto zdravo srce znači i zdravu ekreciju? Sve se svodi na krvotok. S obzirom da se erekcija svojdi na to koliko krvi može da priteče u pomoćč vašoj muškosti, zdravo srce je recimo od suštinskog značaja za vaše performanse.

NARAVOUČENIJE
Ukoliko želite bolji protok krvi do svojih alatki, morate da se pokrenete. Gledajte da u svoju nedelju uključite bar tri sata vežbanja (trčanje, vožnja bicikla, vežbe sa tegovima i tako dalje). Kakvu korist seks ima od ovoga? Pa prema istraživanjima ukoliko redovno vežbate smanjujete šansu da va vam se razvije eretktilna disfunkcija za 30%.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar