29°C

Beograd

Photo: Freepik

Izvor: Men’s Health

TEŠKA FILOZOFIJA: O čemu mislite među čaršavima?!

Da li vas je vaša partnerka ikada upitala: “Dragi, o čemu sad razmišljaš?” Verovatno jeste. A da li je to ikada učinila tokom seksualnog odnosa? Sigurno nije.

PROČITAJTE JOŠ

PREKINUT MEČ U RIMU! Evo kada će Novak ponovo na teren!

ODALOVIĆ PORUČIO: Košare su stavljene kao prvi red prioriteta, nastavlja se pretraga celog područja

LISTA DOBITNIKA: Oni su dobili vredne nagrade u "Naslovnoj strani"!

Jer, prilično je očigledno o čemu mi muškarci razmišljamo u spavaćoj sobi – ili bilo gde drugde – kada se nademo u neposrednoj blizini ženskog tela. I jednostavno pretpostavljamo da isto važi i za naše partnerke – jer, pobogu, o čemu bi drugom ona razmišljala nego o tome koliko joj je dobro sa vama? Ipak, poslednja istraživanja i iskustva nekih muškaraca kojima je ipak palo na pamet da svojim devojkama, ženama i ljubavnicama postave naizgled nepotrebno pitanje: “Dušo, o čemu razmišljaš?” pokazuju drugačije. (Ne)srećnici kojima su partnerke bile bolno iskrene ispričali su nam gde njihove misli zaista lutaju dok smo mi u seksualnom zanosu. Ako se radi o početku veze, devojke su obično opsednute time da li nas fizički privlače ili da li im se vide celulit, strije ili nešto peto. U tim trenucima najčešće razmišljaju o tome koju pozu bi bilo najbolje da zauzmu i kako da se kreću da bi sve to ispalo “kako treba”. Kada se radi o dužim vezama, često se razlikuju misli i očekivanja koja prethode samom seksualnom odnosu od onih u toku odnosa. S obzirom na to da se, kako veza odmiče, strasti smiruju, umesto misli o seksu žene mogu sve češće smišljati kako da ga izbegnu. Ali, može se javiti i obrnut problem – ako je vaša partnerka još uvek jako zaljubljena u vas, može u svojim mislima idealizovati i vas, ali i seks koji joj pružate – u tom slučaju teško vama ako izneverite njene maštarije. Pa kako jedan najobičniji muškarac, koji tokom seksa misli samo o seksu, može uopšte da pretpostavi šta treba da radi? Na sreću, tu je internet, kao i hiljade i hiljade anonimnih dama na forumima, blogovima i na Fejsbuku koje su voljne da sa nama nesrećnicima podele svoja iskustva. Evo koje su, dakle, stvari koje treba da zapamtimo pre nego što nam mozak ode u “off”

PREDUGAČKA PREDIGRA
To spada u najčešće žalbe korisnica interneta. Vi mislite: kako sad – predugačka? Zar ne slušamo decenijama kuknjave žena koje se žale na “uđeš – izađeš – gotovo”? Da li žene, kao i obično, ne znaju šta u stvari hoće? Prema opširnim istraživanjima, muškarci koji pate od ove navike dele se u dve grupe: one koji imaju problem sa prevremenom ejakulacijom i one koji se plaše da imaju problem sa prevremenom ejakulacijom pošto su u pornićima videli da svaki pravi muškarac mora da izdrži minimum 45 minuta. Ako spadate u prvu grupu, i ako vašoj prevremenoj ejakulaciji ne pomaže ni brojanje svih selektora fudbalske reprezentacije od 1920. do danas, samo napred. Pokušajte da usavršite tehniku svih varijacija predigre, potrudite se da ne bude uvek ista (jer će joj dosaditi), pitajte je šta joj se dopada a šta ne. Pobrinite se da bude na pragu vrhunca onda kada ste vi spremni za “poletanje”. Ako ste, sa druge strane, žrtva Palminog noćnog programa sa kraja devedesetih, znajte jednu stvar – većina žena živi u stvarnom svetu, i zaista ne želi da sa vama provede sat i dvadeset minuta u krevetu dok vi revnosno pratite sve savete koje ste pokupili iz nekog njenog časopisa. Ako možete da “potrajete” između 7 i 14 minuta, i ako to radite kako treba, najvećem broju žena će biti zaista dovoljno. Dodajte tome nekoliko minuta predigre, čisto zagrevanja radi, i vaša partnerka će iz spavaće sobe izaći u ubeđenju da ste zaista dobar ljubavnik.

INSISTIRANJE
Kakvo? Insistiranje na tome da i ona dođe do vrhunca je druga stvar koja žene najčešće o’ladi. Većina nas misli da je njen orgazam sertifi kat naše seksualne spreme. I većina nas je u pravu. Ali, takođe možete biti sigurni da nijedna žena ne doživljava orgazam u 100 odsto slučajeva. Takođe, mnoge stvari (iako ne sve) zavise i od njih samih i od toga koliko one poznaju sopstveno telo, koliko su opuštene i čak koliko samopouzdanja imaju u tom trenutku. Ovo ne znači da vi treba da prestanete da se trudite – ali ne treba ni da je stalno zapitkujete: “kako je bilo?”, “je l’ si svršila?” ili, bože sačuvaj: “ja sad moram, ajde brzo i ti”.

APSOLUTNO NEPOZNAVANJE
Nepoznavanje njenog tela je treća, i možda najveća greška koju možete napraviti u krevetu. Moje sagovornice po forumima čak su bile i u situacijama da neki njihovi partneri, da tako kažemo, “zakucaju na pogrešna vrata”. Ako spadate u grupu muškaraca koji, iz ovog ili onog razloga, imaju slične probleme sa geografi jom, jedino što možemo da vam kažemo je da se, za početak, bacite na knjigu (pod knjigom ne podrazumevamo porno časopise), a da onda stečeno znanje proverite i u praksi. Nemojte misliti da sve znate jer ćete ako krišom budete prisluškivali bilo koji ženski razgovor shvatiti da zapravo ne znate mnogo toga. Evo nekih jednostavnih smernica koje vam možemo dati “na brzaka”: klitoris je važan, ali ne i najvažniji. Ne zanemarujte vrat i uši. Poljubite je u prepone ili iza kolena. Nežno je uhvatite za kosu. Zagolicajte je po nadlaktici. Na kraju krajeva, podelite fl ašu vina i pitajte je šta bi volela. Mogućnosti su zaista bezbrojne. Jer, ako iz bilo kog razloga, vašoj partnerki seks sa vama ne predstavlja nikakvo uzbuđenje, njen mozak će raditi kao i obično. Zabluda je da će, ako vi ne valjate, zamišljati nekog drugog na vašem mestu – jer će u tom slučaju u njenim maštanjima i taj drugi biti jednako loš. Štaviše, nemojte se ljutiti na vašu dragu ako usred najvećeg uzbuđenja vrisne i neko drugo ime koje nije vaše (sve dok nije u pitanju vaš kum ili najbolji ortak) – jer to najverovatnije znači da ste ostvarili neke njene tajne maštarije. Ako joj mozak ostane “budan” i ako počne da pravi spiskove za kupovinu ili da planira letovanje dok je sa vama u krevetu – tada treba da se zabrinete, jer će, pre ili kasnije, odlučiti da barem proba da ostvari svoje fantazije sa nekim drugim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar