29°C

Beograd

Photo: Freepik

Izvor: Men’s Health

VRELI SAVETI: Ovo će vam sigurno pomoći!

VRELI SEKS SAVET #1

VAŽNO

Predsednik Vučić poslao SNAŽNU poruku: U inat svima! Danilo, voli te tata!

RADOJČIĆ NAGLASIO: Važno je da nastavimo kontinuitet vakcinacije!

TRAGEDIJA NA NOVOM BEOGRADU! Pronađeno telo mladića


Naučite da volite predigru, čak i ako ste do sada to posmatrali samo kao način da dođete do seksa. Ako volite njene butine, pomazite ih, ako volite njenu zadnjicu, poljubite je. Kada muškarac voli ono što radi, žena će to primetiti i to će je uzbuditi. Učinite da se oseti zavodljivo i seksi, nek malo pocrveni od zadovoljstva. Napeto telo je fizički hladno, a kada porumeni toplo. Neka joj krv cirkuliše. Nestašne igre kao što su borba jastucima, dodirivanje ili golicanje mogu biti odlična predigra. I ne zaboravite da kod dobrog ljubavnika granica između predigre i akcije ne postoji! Predigra mora da se lagano pretopi u vatreno uživanje koje sledi…  

VRELI SEKS SAVET #2
Zašto žene toliko vole da se ljube? Razlog je fizičke prirode. Naime, nervi gornje usne kod žene povezani su sa klitorisom, a donje usne sa celom vaginom. Stoga muškarci koji se bolje ljube važe za bolje ljubavnike. Vežbajte, vežbajte i ne zaustavljajte se samo na usnama… Ljubite je svuda po telu. Zamolite je da se okrene na stomak da biste mogli da se posvetite donjem delu njenih leđa. To je mesto koje morate da milujete, masirate ili ljubite. Ovo je jedna od glavnih erogenih zona kod žena. Tako ćete stimulisati mišiće pelvisa i ona će se opustiti. Kada ste izmasirali donji deo leđa, obljubili njene usne, vrat i pređite na grudi. Nije na odmet pomenuti da ćete ekstra efekat postići ukoliko joj najpre jezikom ovlažite bradavice, a potom lagano duvate. Vazduh će delovati poput kockica leda.

VRELI SEKS SAVET #3
Konzervativne žene luduju u krevetu sa dva tipa muškarca: sa onima koji ih ne zanimaju i sa onima u koje su veoma zaljubljene. Sa devojkom koja je oduvek bila konzervativna u krevetu, počnite od mirnog kako biste postepeno došli do ludog seksa. Sačekajte neki petak kada bude pripita od vina i šapnite joj da želite da imate seks na kuhinjskom stolu. Ako se zacrveni, ali osmehne, šapnite joj: “Što pre je moguće”. Polako podižite granicu, ali samo ako je raspoložena, opuštena i po prilično zaljubljena. Ako želite da poludi, pokažite joj kako izgleda šema na jedno veče. Glasno uzdišite, kažite joj šta da radi suptilnim glasom, menjajte stil, potapšite je blago po zadnjici i stavite joj do znanja da vam može odgovoriti na način na koji sama želi.

VRELI SEKS SAVET #4
Kako da navedete svoju stidljivu devojku da bude smelija u krevetu? Smuvajte je ponovo. Ozbiljni smo! Izađite u klub i flertujte kao da se ne poznajete. Izaberite onaj tip mesta na koji biste inače izašli sa na merom da ‘odvojite’ devojku. Setite se stvari koje ste stvarno izgovarali kada ste se prvi put upoznali. Možete se igrati i reprize vašeg prvog sastanka ili jednostavno budite dva potpuna stranca koji se slučajno sreću u noći. Recite joj da zauzme pozu kakvu bi inače zauzela u stvarnom životu da nema partnera, a onda nastupate vi sa svojom pričom kojom treba da je ‘odvojite’ na jedno veče. Da, možda ćete oboje hteti da se smejete kad konverzacija počne, ali zapamtite: Većina fantazija je po definiciji slobodna igra kreativnog maštarenja. Njihova cela poenta je da to nije stvaran život.

VRELI SEKS SAVET #5
Ukoliko ostanete bez novih pozicija, mesta, predloga, tehnika, ideja, postoji samo jedna stvar koja nema granicu – vaša mašta. U tom smislu, evo i jedne dobre ideje. Povezi preko očiju su odlična ideja za stvaranje atmosfere u toku igre, pogotovo ako i niste neki glumac. Oni ukidaju sramežljivost i povećavaju svesnost fizičke senzacije, zato što gasite upravo ono čulo koje nadjačava sva ostala. Nećete moći da naslutite šta je sledeće “na meniju” i bićete primorani da ostanete u stanju neprekidnog uzbuđenja. Logično je da sa povezom preko očiju, sva ostala čula će biti izoštrena. Razmišljajte o njenom telu kao o mapi sa blagom i ”bacite se“ na oralni seks – vaš kec u rukavu. Cilj je da je izludite. Krenite sa nežnim poljupcima, a potom pređite na kružne pokrete uz blag pritisak.

VRELI SEKS SAVET #6
Nemojte naglo početi sa onom reči od pet slova ili kliše porno pitanjem: “Jel’ ti se ovako sviđa, mače?” Jedan od seksi načina da počnete sa ćaskanjem je da od nje tražite dozvolu da uradite nešto. Pitanja kao što su: “Mogu li da te skinem?” ili: “Mogu li da te dodirnem ovde?” pomoći će da je navedete da priča. Nastavite sa pitanjima kako joj je i da li želi da idete brže ili sporije. Mekim i seksi glasom kažite njeno ime više puta. Još neke stvari koje žene žele da čuju: “Ne mogu da dočekam da budem u tebi”, “Sviđa mi se kako mirišeš”, “Tako si vlažna”. Ako joj kažete kada ćete svršiti, ohrabrićete je da i ona vama kaže isto, što je od velike pomoći ako je vaš cilj obostrani istovremeni orgazam.

VRELI SEKS SAVET #7
Želite da realizujete fantaziju igranja uloga, ali ne znate odakle da počnete niti kako to da joj predložite. Počnite sa blažim i njoj prijemćivijim scenariom. Neka inspiracija bude odnos para iz njenog omiljenog filma ili vrela seks scena iz filma koji ste upravo zajedno gledali. Imate zaplet, imate izgled, onda poradite na stavu. Uživite se u ulogu. Smislite tri prideva kojima biste opisali osobenost lika koga igrate. Najbolje će biti ako uspete da je navedete da scenario vidi kao svoju ideju. Tako sa njene tačke gledišta šetati se u kostimu francuske sobarice je u redu ako je na maskenbalu, ali za običan utorak veče je ipak malo previše. Naravno, seks treba da je zabavan i ponekad blesav. Oblačenje kostima i igra joj se čini kao previše truda? Dajte joj konkretna uputstva ili makar neki nagoveštaj kako želite da se ponaša u svojoj ulozi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar