17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

ZADOVOLJNI PAROVI IMAJU OVA PRAVILA U KREVETU!

Zadovoljni parovi znaju sve o seksu... ili nam se samo tako čini? Kad vidite da se drže se za ruke i nakon dvadesetak godina veze ili braka, možete biti sigurni da u krevetu sve dobro funkcioniše, ali kako to postići?

VAŽNO

ZA SVE SINOVE I KĆERI KOJI SU IZVOJEVALI SLOBODU! Počasna paljba u čast Dana pobede na Kalemegdanu (GALERIJA)

LISTA DOBITNIKA: Oni su dobili vredne nagrade u "Naslovnoj strani"!

HRVATI PRIZNALI: Vučić zna šta radi! Skupom modernizacijom od Srbije stvara najmoćniju vojnu silu u regionu

JEZIVA NESREĆA: Žena brala bilje pored magistrale pa pala sa litice i na mestu ostala mrtva

Zapravo nije tako komplikovano kako se čini na prvi pogled - dovoljno je malo više razumevanja nego inače i sve će se složiti kako treba. Evo nekoliko stvari koje oni rade, a drugi očito ne:

Obezbede vreme za seks - mnogi parovi misle da je raspored za seks znak nevolje i da seks mora biti spontan. U idealnom svetu, to bi bilo tako. U našem - raspored je velika prednost.

Ne očekuju savršenstvo - stvarnost je da je seks ponekad nespretan, odnosno loš. Parovi koji imaju smisao za humor u tim trenucima, puno su srećniji od onih koji su pogođeni raznim nesavršenstvima.

Nije im neprijatno da razgovaraju o seksu - parovi u seksualno zadovoljavajućim odnosima znaju kako je komunikacija pola 'posla'

Smeju se zajedno - smeh je jak afrodizijak. Ako se smete sa svojim partnerom, verojatno ste razigrani i sposobni da uživate jedno u drugome.

Zavode se svaki dan - zadržavaju seksualnu energiju u kombinaciji sa svakodnevnim životom i pokazuju partneru da ga/je smatraju i dalje privlačnim

Znaju šta partner voli - seksualne preferencije mogu se promeniti s vremenom. Važno je želi li vaš ljubavnik/ca romantiku ili dominaciju i podređenost, pa nemojte da vas bude sramota da pitate.

Znaju vrednost zajedničkih trenutaka - parovi u seksualno zadovoljavajućim odnosima shvataju da je potreban trud. Morate negovati svoj odnos unutar i van spavaće sobe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar