13°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

MONOTONIJA U VEZI JE OPASNA! Evo kako da je POBEDITE!

Psiholozi dokazuju da rutina može da ugrozi i najstabilnije parove. Monotonim načinom života gubi se hemija u odnosu, a samim tim polako nestaju strasti. Uz male trikove uspećete da vratite svoju vezu na pravi put. Uložićete malo mašte i slobodnog vremena, ali ćete zaisgurno zadržati osmeh na licu. Kako nam se nižu životne obaveze i različite okolnosti, počinjemo svog partnera da shvatamo olako i udaljavamo se jedno od drugog ne znajući ni sami zašto.

NAJVAŽNIJE VESTI

Stefanović razgovarao sa amabasadorom Italije: FOKUS U ODRŽAVANJU MIRA I STABILNOSTI NA KiM (GALERIJA)

BEOGRAD SPREMAN ZA OTVARANJE KAFIĆA? Vesić objasnio - ovo su mere koje će morati da se poštuju!

ŠOJGU: NATO priprema napad sa svih strana, naš odgovor biće razoran!

PRAVO NA 120 EVRA IMA ČAK 600.000 LJUDI! Neki građani imaju pravo na DUPLO VIŠE od ostalih, proverite da li ste i vi u toj grupi!

VELIKI UDARAC tzv. "KOSOVU" IZ ARAPSKOG SVETA! Pokrenuta inicijativa za povlačenje priznanja "Kosova"

Ne brinite, sve se može promeniti uz par kreativnih ideja:

 

Organizujte dejt

Možda vam na prvi pogled ova ideja deluje smešno i ne sećate se kada ste poslednji put izašli na dejt. Međutim, dejt je potreban svakoj vezi kako bi ste se zajedno opustili i shvatili zašto se volite, zašto ste tako posebni jedno drugog, povratite strast i romantiku.

Dejt možete organizovati kod kuće i pripremiti ili poručiti ukusnu večeru, đakonije koje obožavate vi ali i vaš partner. Uz omiljenu klopu nemojte razgovarati o ozbiljnim temama, poslu i svakodnevnim problemima sa kojima se trenutno susrećete. Zaboravite na svakodnevne teme za razgovor, usresredite se jedno na drugo. Ponekad su dovoljni samo pogledi, a ćutanje je zlato i može vas povezati na mnogo dubljem nivou.

Nemamo vremena svakodnevno da se posvetimo sebi, pa nas partner često vidi u staroj trenerci ili opuštenoj kućnoj varijanti. Ovog puta iznenadite svog partnera i sredite se za sastanak. Obucite svoju omiljenu haljinu, napravite frizuru i osvežite izgled svog lica jačom šminkom.

Oduševljenje je zagarantovano, muškarci obožavaju kada vide da se sređujete zbog njih!

 

Udelite partneru kompliment

Muškarci jednako kao žene vole da budu pohvaljeni, jer ih vaši komplimenti i iskrene pohvale teraju da se još više trude oko vas. Daju im volju da se bore za zajedničku budućnost, jer znaju da ih obožavate.

Nemojte koristiti ovu malu tajnu u svrhu manipulacije, već se iskreno zahvalite svom muškarcu na lepom gestu. Pohvalite njegov stajling, frizuru ili osmeh koji je zarazan i zbog kog ste se zaljubili u njega. Zahvalite se partneru kada uradi nešto lepo za vas ili kada vam učini uslugu. 

SAZNAJTE I OVO

PASTOR NAJAVIO DOLAZAK: Oko 50 mađarskih firmi stiže u našu zemlju

RUSI UNIŠTILI TERORISTIČKU BAZU U SIRIJI: Avioni delovali severoistočno od Palmire (VIDEO)

NASTAVAK AKCIJE ''GNEV'': Kod starice pronađen automat i lovačka puška

NEMIRI U IZRAELU: Sukob policije i demonstranata blizu Tel Aviva

Počnite da pričate o svojim osećanjima

Koliko god voleli nekog susrećemo se sa svađama i negativnim osećanjima. Rešavajte probleme na vreme i nemojte ih stavljati pod tepih. Kada se osećate loše porazgovarajte iskreno sa svojim partnernom kako bi rešili neodoumice. Nemojte ćutati jer vas prikrivanje osećanja udaljava, tako da se sve manje grlite i stvarate osećaj nežnosti i povezanosti.

Iskazivanje nežnosti je stvar navike uvek možete poboljšati vaš odnos. Umesto da bežite jedno od drugog počnite da provodite vreme zajedno. Organizujte zajedničko druženje, radite zajednički stvari. Možda ćete u prvih nekoliko sati osećati ljutnju i bes zbog nedaća iz prošlosti, ali ogorčenost će proći, a zajedničke aktivnosti vas povezati tako da ljubav preovlada u vašem odnosu. Ne zaboravite da ste zajedno odgovorni za probleme i da niko ne može sam nositi breme odgovornosti - zato ne svaljujte krivicu na partnera već zajedno, korak po korak ispravljajte stvari.

Vreme je da usmerite svoju pažnju na partnera, gledate ga u oči i ostavite telefon po strani dok razgovara sa vama. Preuzmite aktivnu ulogu u svojoj vezi i budite zaslužni za prelepu ljubavnu priču koja će trajati čitavog života.

 

Zabavljajte se

Kada smo u dugoj vezi, često smo opterećeni problemima koji nas svakodnevno zamaraju. To takođe može da stvori monotan odnos koji jeste realan, ali i iz kog bismo rado pobegli, jer ćemo tako pobeći i od svih problema koji se nagomilali. Zato je važno da naučite da balansirate i da budete spremni na kompromise. 

Svakog dana, izdvojite malo vremena za opuštanje, maženje i lepe trenutke. Nikad u krevet nemojte otići ljuti ili tužni, uvek idite sa osmehom, bez obzira koliko ste stresa imali u tom danu. Partnera posmatrajte kao podršku i kao prijatelja koji je tu sa vama i u najlepšim i u najgorim trenucima. 

I za kraj, važno je da napomenemo da se što više šalite, da se što više zabavljate i nikad ne zaboraviti kako je to biti zaljubljen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar