13°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Loveseansa

Zašto biramo EMOTIVNO NEDOSTUPNE? Promenite ovo i stvorićete ljubavni život iz snova

Da li ste u svom romantičnom iskustvu često imali partnere koji su emocionalno nedostupni, zatvoreni, one koji odbijaju i ne pružaju vam ljubav kakvu zaslužujete?

U FOKUSU

VESIĆ OBJAVIO CIFRU: Evo koliko Beograđana je vakcinisano do sada, cilj je 750.000

DA SE NIKADA NE ZABORAVI! I NE OPROSTI! Neopisiv bol i dalje traje, na današnji dan NATO ubio Milicu Rakić (3)

SKANDALOZNO! Bivši američki državni sekretar 100 PUTA zloupotrebio službeni položaj!

MOĆNO! Novi dabl-dabl Jokića, Nagetsi prizemljili rakete (VIDEO)

"TO VIŠE NIJE SAMO NAŠ PROBLEM": Sve je počelo aneksijom Krima, sa reči mora brzo da se pređe na dela

Pitanje je - kako smo skoni tome da često ne uvidimo greške, da izbegnemo rešenje...

Stvar je u našem egu. Biranjem emocionalno nedostupnih partnera potvrđujemo svoj potisnuti bol i podsvesno zadajemo izazov svom egu.

Osobe koje su sklone toksičnim i razočaravajućim odnosima, često su bile izloženi bolu koji ih je podstakao da o sebi razmišljaju negativno, kao osobama koje nisu vredne prave ljubavi.

Sa drUge strane, postoje osobe koje odbijanje još više privlači, pa onda "lovimo" srce emotivno nedostupne osobe umesto da se fokusiramo na ljude koji će našem srcu reći DA i sa kojima možemo izgraditi ZDRAV odnos.

Odbijanje kod nekih ljudi može biti erotično, privlačno, a zapravo hrani onaj deo nas koji još uvek oseća da mora nešto da dokaže.

Da dokažemo da smo dostojni ljubavi, da nekoga možemo promeniti i ubediti u ljubav.

Ipak, "igre" sa emotivno nedostupnom osobom iscrpljuju našu energiju i dušu na toliko različitih nivoa!

Kada se prepustimo nekome ko nam crpi energiju, naše unutrašnje dete je duboko povređeno i uplašeno.

U redu je da odemo i da napustimo odnos kada naše srce nije cenjeno ili voljeno. Zaslužujemo da budemo sa nekim za koga znamo da će biti uz nas. Sa nekim ko će nas voleti i u teškim danima i odnositi se prema našoj vezi kao prema nečemu svetom.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠOKANTNO! Otkrila TARIFU! Srpska pevačica JAVNO priznala da se bavi najstarijim zanatom (FOTO)

PROGNOZA ZA SUBOTU: Naoblačenje sa kišom uz temperaturu ispod proseka

NASA IZABRALA: Ovo je sledeća letelica koja će da sleti na mesec

Kada gubimo vreme progoneći nekoga i tražiti od nekoga da nam pruži ljubav, tada je nešto sigurno - u nama postoji snažna unutrašnja potreba da volimo i negujemo svoje unutrašnje dete.

Ali ne treba vam neko da zaleči vaše rane na duši, ne treba vam partner koji će vam dati bezuslovnu ljubav... Umesto da tragate za ovom osobom, tragajte za svojom unutrašnom srećom i ljubavi prema sebi. Samo ljubav i pažnja koju pružite sebi uspeće da vas isceli i vrati vam mir i pravu sliku o ljubavi.

Vreme je da promenite svoj pogled na ljubav i osvestite da vam odnos pun bola, neprijatnosti i odbijanja ne odnosi sreću, već vas vraća u krug vaše negativne karme i udaljava od unutrašnje ljubavi prema sebi. Zaslužujete ljubav zdravu, pravu, punu poštovanja i dobre energije.

Isceljenje se dešava kada prekinete zavisnost od toksičnih veza i usmerite pažnju sa ljudima koji imaju svetlu energiju i viziju ljubavi.

Isceljenje dolazi od rada na sebi - prihvatanja sebe, lečenjem odnosa prema sebi i odnosu sa unutrašnjim detetom. Isceljenje se dešava kada shvatimo sebe i svoju pravu prirodu.

Smanjite samokritičnost - bolji i nežniji odnos prema sebi prvi je korak ka stvaranju ljubavnog života iz snova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar