12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: pravda

OSLIKAVA VAŠ KARAKTER! Ono što radite posle ODNOSA je prava slika o vama

Navike koje upražnjavate posle seksa mnogo otkrivaju o vašem karakteru.

Omiljene poze

Navika da dajemo prednost jednoj pozi, stiče se kad pronađemo način u kome najlakše dolazimo do zadovoljstva, ili se najbolje kontrolišemo. Dominacija i kontrola – kako u krevetu, tako i u životu.

Kad on voli najviše otpozadi, to govori o potrebi da oslobodi svoju primitivnu prirodu i dominira na način vođe čopora. Misionarska je takođe ona u kojoj je muškarac dominantan, ali sa naglaskom na bliskost i intimu.

DOBRO JUTRO SRBIJO

NENAD ČANAK U "DOBRO JUTRO SRBIJO" O PORODICI MILOŠEVIĆ: Pola istine je uvek cela laž!

IVKOVIĆ O KORONI U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Jedva sam ostao ŽIV, ko ne veruje da postoji, totalna je BUDALA!

DR GVOZDENOVIĆ O MASOVNOJ VAKCINACIJI I ANTITELIMA: Da li će biti i treće doze cepiva?

Oni koji uživaju u razmeni dominacije i pronalaženju poza u kojima su jednako aktivni, osim što su sposobni da na mnogo načina uživaju u seksu, to isto umeju i u svemu ostalom – da se opuste i prepuste ili da preuzmu inicijativu, da se igraju i budu kreativni.

Tuširanje odmah posle

Navika da se odmah otrči u kupatilo nije do higijene, nego do osećaja da ste radili nešto prljavo. Ko ne doživljava seks kao prirodan, čist, neposredan, iskren i zanosan kontakt i komunikaciju, potiskuje osećaj greha i muči se duboko u sebi oko raznih sitničavih i besmislenih pitanja morala.

Svuda osim u krevetu

Nekonformizam, ekstravagantnost i avanturizam, životni je stil, koji diktira navike – sve, pa i one u krevetu. Osim što ideja o slobodi i nesputanosti navodi nekonformiste da izbegavaju krevet, kao osvedočeni simbol običnosti i osrednjosti.

U FOKUSU

POTPISAN MEMORANDUM O SARADNJI: Udovičić sa šefom diplomatije Kipra

OVDE SE KRIJE RUSKA VOJNA SILA: Jedinstvena pretnja oružanim snagama NATO-a

PUT U SRBIJI NEPROHODAN: Sneg do kolena, ogromni nanosi!

Za njih je možda veliki izazov u probijanju granica da se u krevetu kresnu – misionarski.

Samo u svojoj sobiU svoja četiri zida – zakon je onih koji poštuju teritorijalna obeležja čopora. Pogađate, oni će najviše voleti otpozadi, ali uživaće i u svim oblicima oralnog seksa, češće i intenzivnije nego drugi. Van svoja četiri zida, oni su uzorni i pristojni građani, koji ne vole remećenje reda i pravila. Konzervativci, takoreći. Dozvoljavaju sebi da divljaju samo u privatnosti svoje sobe. Teško ćete ih namamiti na svoj teren, a još teže nagovoriti na neki avanturistički seks u prirodi ili na nekom nedozvoljenom mestu. Dobri ljubavnici i dobri ljudi – ako im je sve potaman. Ako nije, nesigurni su i ljuti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar