25°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: iflscience .com

Anketa je otkrila! Ovaj tip muškaraca je NAJBOLJI U KREVETU!

Dok se svađaju oni koji smatraju da je za dobar seks bitna tehnika, i druga strana koja je opsednuta veličinom muškog penisa, istina je da i jedni i drugi… greše.

NAJVAŽNIJE DANAS

VLAST KRIMINALNIH KLANOVA: O povezanosti Belivuka i stranih službi u "Dobro jutro Srbijo"

PALA ODLUKA! Dr Stevanović o OBAVEZNOJ VAKCINACIJI zdravstvenih radnika

Danas prelazimo MILION REVAKCINISANIH, ali pojavio se soj koji je BRUTALAN PROTIVNIK!

DRŽAVA DODELJUJE BESPOVRATNU POMOĆ: Ovo su uslovi

Uostalom, sve što treba je da pitate žene.

Anketa u kojoj su učestvovale 103 “singl” dame, pokazala je da je ženama u seksu najvažnija muška osobina: smisao za humor.

Muškarci koji su ocenjeni kao duhoviti, odnosno znaju da se našale i vode zanimljive razgovore, su izglasani za najbolje ljubavnike.

A koliko je humor bitna osobina, najbolje pokazuje podatak da su dame izjavile da su šaljivi, kreativni i emocionalno “topli” muškarci ženama češće pružali orgazme, kao i da su sa njima vrhunci – najbolji.

To ima i sasvim logično objašnjenje: veseo karakter kod muškarca i dobro raspoloženje su bitne odrednice oragazama koji se najviše pamte. To sugeriše da humor vodi do bliskosti koja ženama omogućava da iskuse intimnost na mnogo višem nivou.

PROČITAJTE JOŠ

MIHAJLOVIĆ O NOVOM ZAKONU: Niži računi i lična proizvodnja električne energije

TREĆI ZEMLJOTRES: Udar se osetio sve do Italije!

UVODI SE NOVČANA POMOĆ ZA PORODILJE: Dodatan poklon za prvorotke i naknada troškova za vantelesnu oplodnju!

NASTAVLJA SE SUĐENJE IKONOPISCU (27): Do smrti mučio staricu (82), sedam puta pokušao da se UBIJE!

- Naše istraživanje je pokazalao da su ženski vrhunci mnogo više zavisili od osobina koje potencijalno predstavljaju ulaganje i pažljivost (vernost, emocionalna toplina i duhovitost), nego od klasičnih odlika kao što su geni i muževna građa - navode autori studije.

Najbolja seksualna iskustva žene su imale sa muškarcima koji su imali pozitivne karakterne osobine.

Tajna žestokog orgazma se krije u ovim muškim osobinama – duhovitost, kreativnost, vernost, toplina i lep miris, i najvažnije, muškarci sa ovim osobinama su se više od ostalih trudili da svoju partnerku dovedu do vrhunca.

Naravno, treba biti i svestan određenih ograničenja u ovoj studiji, a to ističu i istraživači: Naime, teško proceniti koja osobina izgleda zaista najviše doprinosi orgazmu.

Na primer, humor i kreativnost mogu samo da povećaju osećaj privlačnosti, a samim tim, povećava se i verovatnoća orgazma.

Normalno, ne treba zanemariti ni fizičke karaktersitike jaćeg pola, i pojedina istraživanja su pokazala da su ženama veoma važne dve muške osobine: široka ramena i samopouzdanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (1)

anka

Ovo je logicno.


Ostavite komentar