19°C

Beograd

VEZA JE U KRIZI: Ovo su 4 JASNA ZNAKA da nešto treba PREDUZETI!

Posle početne faze "medenog meseca" u kojoj vam cvetaju ruže i na život gledate kroz ružičaste naočare, veza može da pođe u dva smera.

Prvi smer je onaj u kome se i posle početne zaluđenosti trudite da usrećite svog partnera i shvatate da je upravo on osoba s kojom želite da provedete život, a drugi je onaj u kom dolazite do zaključka da to ipak nije to.

Ovo su četiri glavna pokazatelja da je vaša veza otišla u ovom drugom smeru. Umesto da bežite od istine, pokušajte da popravite situaciju pre nego što bude prekasno.

Provodite sve manje vremena zajedno

Vaši su se planovi su počeli da se razilaze i ne uključujete jedno drugo u njih. Niste baš najbolje raspoloženi kad ste blizu jedno drugog i bolje vam je da se družite sa prijateljicama nego s partnerom.

Stalno se svađate

I vi i vaš partner pravite "od komarca magarca" i neprestano sve vodi ka glupim svađama, umesto da jedno drugom kažete ono što mislite i otvoreno popričate o santi leda na koju je naišla vaša veza.

Intimni život vam se sveo na nulu

Jednostavno nemate ni volje ni želje za dodirom vašeg partnera, a ni on ne pokazuje veliku zainteresiranost. Kada se pozdravljate, tu je obično reč o brzinskompoljupcu.

Ne razgovarate kao pre

Prestali ste jedno s drugim da delite sve ono što vam se dešava tokom dana, a i oko nekih većih problema ili odluka pre pričate s drugima nego s vašim partnerom.

Izvor: index.hr
Foto: Pixabay.com

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar