29°C

Beograd

MUŠKARCI VEZE NEMAJU: ŽENSKO TELO je velika ENIGMA za JAČI POL!

Za neke muškarce žensko telo je jedna velika nepoznanica, posebno kad počen da se priča o menstruaciji ili reproduktivnim organima.

Zato je jedna devojka odlučila da na jednoj društvenoj mreži pita žene koja je najgluplja stvar koju ih je neki muškarac pitao o njihovom tijelu. Odgovori su, u najmanju ruku, bili raznoliki i pokazuju da pripadnici jačeg pola nemaju apsolutno pojma kroz šta sve prolazi njihova lepša polovina.

Mi vam donosimo najzanimljivije odgovore.

"Tip mojih godina me video kako kupujem uloške kada sam imala oko 15 godina. Pogledao me i promrmljao sebi u bradu "drolja" ... nisam sigurna je li on dobro razumeo šta znači menstruacija."

"Nedavno je moja teta dobila rak grlića materice. Moj teča se osećao krivim jer je pomislio da ju je on zarazio."

"Jednom su mi rekli da bi žene trebalo da očistite svoju vaginu pre odnosa u slučaju da je u njima ostalo malo urina."

"Prijateljica mi je pričala da se dečku požalila o grčevima i glavoboljama za vreme menstruacije, a on je zgroženo na to rekao: 'Zar ne možete vi žene to da kontrolišete i zaustavite?"

"Sa 16 godina mi je prijatelj stavio ruke oko struka i pitao hoće li, ako dovoljno snažno stisne, iz mene iscureti sva krv da bih bila mirna ceo mesec."

"Moja najbolja prijateljica imala je polni odnos s novim dečkom i neočekivano dobila menstruaciju. Bilo joj je jako neprijatno, jer su tek započeli vezu, a on je umesto razumevanja s gađenjem pitao hoće li se on sad razboleti od nje."

"Muž mi je mislio da jedan tampon mogu da koristim tokom cele menstruacije."

"Jedan lik mi je rekao kako misli da je PMS samo ženska zavera i da žene namerno izmišljaju simptome."

"Jednom sam doživela da je bivši mislio da ako žena ne doživi orgazam ne može da zatrudni i da je njegova greška ako ne možemo da imamo decu."

Izvor: Index.hr
Foto: Pixabay.com

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar