12°C

Beograd

MUŠKARCI KONAČNO OTKRILI: Koje osobine treba da ima idealna žena?

Pitali smo mušrakrce šta jednu ženu čini privlačnom, a odgovori su nas veoma iznenadili. Iako je fizički izgled ono što svima prvo zapadne za oko, karakteren osobine su te, koje spoljašnjosti jedne žene daju harizmu, privlačnost i šarm.

Prema mišljenju muškaraca, najprivlačnije su žene, koje krase sledeće osobine…

Pouzdana žena je uvek tu, ne da bude uvek dostupna, već da uvek pruži pravi odgovor i potencijalno rešenje. Na nju se uvek možete osloniti.

Srdačna je i uvek nasmejana. S njom je razgovor pravi užitak, jer pleni osmehom i odiše ljubaznošću.

Inteligentna je i sa njom možete razgovarati o ma čemu, jednostavno uvek postoji neka nova tema, o kojoj ona ima šta da kaže.

Savesna je i zna koliko je važno biti odgovoran i prema sebi i prema drugima, pa daje sve od sebe da i vas motiviše da postanete što odgovorniji prema sebi.

Optimistična je i čak i kada vam sve izgleda izgubljeno, ona će uvek naći način da vas uveri u suprotno i da vam dokaže da će sve biti u najboljem redu.

Ona je emocionalno stabilna, ne traži se i tačno zna šta hoće od vas i vaše veze. Ona će uvek o svemu otvoreno govoriti, pa nikad nećete biti u dilemi oko toga šta ona zapravo oseća.

Društvena je i neposredna, prihvataju je svi u vašem okruženju i uživaju u njenom društvu, što vama posebno imponuje.

Dobra organizacija je njeno drugo ime, pa vam sa njom nikada nije dosadno, jer čak i u moru zajedničkih obaveza ona uspeva da pronađe vreme u kome ćete vas dvoje uraditi nešto što do sada nikada niste!

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar