14°C

Beograd

DA LI JE OVO REŠENJE PROBLEMA? Šta nam zapravo donosi "Pauza u vezi"? (FOTO)
Prema statističkim podacima, oko 80% parova pauzu u odnosima smatra životnom prekretnicom, koja pomaže razumevanju sebe, svojih osećaja i želja.

Preostalih 20% je sigurno da privremena pauza nije opcija, jer dovodi do konačnog prekida. Šta se zaista događa?

Želja za pauzom je signal

Želja za odmorom uvek je alarm. Nešto je pošlo po zlu jer niko nikada ne bi pomislio na ideju odmaranja od sreće. Druga važna tačka: da li više volite da bežite od problema jer ste previše umorni ili zato što ih ne želite u principu rešiti? U drugom slučaju, sve je definitivno izgubljeno: nedostatak podsticaja za rad na vezama je odsustvo ljubavi.

Pauza nije rešenje problema

Mnogi veruju da će pauza poput magije ublažiti nekoliko nesporazuma i svađa. Neće. Možete se razdvojiti i ponovo okupiti - i problem će ostati. Zaista je veoma korisno sagledati situaciju sa svih strana. Pauza pomaže da se ohladite, apstraktno, ponovo pokrenete, mirno razmislite i shvatite šta je pošlo po zlu. Pored toga, tokom pauze imaćete priliku da uporedite kako se osećate ugodnije - sa njim ili bez njega. Možda zaista ne sledite isti put: ne plašite se da donosite hrabre odluke i krenete napred.

Možda ćete samo tokom pauze moći da procenite koliko vam muškarac znači. Postoje dva moguća scenarija. Prvi: da iznenada otkrijete da vam nije potreban. Drugi: želite odmah da ga vidite, pričate puno o vama, uzmete za ruku i nikada ne puštate. Ako se pokaže da je ta želja obostrana, vaš odnos, naravno, postaje jači.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar