18°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: glossy

OVU supu još niste probali! Višnje i paradajz dobitna kombinacija!

Nakon napornog dana će vas okrepiti.

U FOKUSU

EVAKUISANA TRUDNICA IZ ZAPALJENOG SOLITERA!

POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Gori ceo sprat, zgrada evakuisana

VUČIĆ IZJAVIO SAUČEŠĆE PORODICI: Predsednik se oprostio od najstarije srpkinje

KORONA U GRADOVIMA: Četvrtina novozaraženih u Beogradu, još tri grada kritična!

NOVI KORONA PRESEK: 34 osobe preminule, 228 na respiratoru!

Sastojci:

150 grama višanja

kilogram domaćeg paparadajza

kašičica jabukovog sirćeta

dve kašičice maslinovog ulja

dve kašike agava sirupa

himalajska so

crni biber

tabasco sos po želji

Priprema:

Iseckajte papradajz na komade, obarite ga i skinite kožicu, nakon toga očistite višnje od koštica, spremite ručni blender te u dobokoj posudi blendajte paradajz i višnje, a onda dodajte agava sirup, maslinovo ulje, tabasko, sirće, so, biber...

Uživajte u rapsodiji ukusa i mirisa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar