6°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: Zena.rs

Ostao vam je stari hleb, napravite specijalitet - napunite ga fantastičnim sastojcima!

Potrebno je:

sečeni hleh 7-8 komada

200 gr šunke

100 gr listova kačkavalja

malo kečapa

100 gr kisele pavlake

2 jajeta

200 ml jogurta

malo peršuna

bibera..origana

Sečen hleb premazati kečapom pa izmedju poredjati listove kačkavalja, i sunke.

Može malo i dimljene kobasice ili šta već želite od suhomesnatog.

U pavlaku dodajte jaja jogurt, origano biber i sve izmešajte.

Sa tim prelite hleb sipajući preliv izmedju hleba da sve lepo upije. Narendati malo kačkavalja. Peći na 200 stepeni C oko 35-40 min da lepo porumeni. Služite toplo.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar