24°C

Beograd

MISLILI STE DA JE NEMOGUĆE? Za samo 8 minuta sagorite 150 kalorija! (VIDEO)

Ova kardio metoda radi ono o čemu smo sanjali. Iako zvuči predobro da bi bilo istinito, odgovor na pitanje iz naslova je potvrdan - da, moguće je sagoreti 150 kalorija za samo 8 minuta.

Pojeli ste nešto što niste smeli i sad se kajete? Ne brinite, suvišne je kalorije lako potrošiti za svega osam minuta treninga - ali, morate se stvarno obavezati da ćete za tih osam minuta dati sve od sebe. Trener s Youtubeovog fitness kanala XHIT daily prezentovala je kratak, ali očigledno veoma efikasan kardio trening tokom kojeg je za samo osam minuta moguće sagoreti zavidan nivo kalorija, ali upozoravamo - trening nije nimalo lagan uprkos kratkoći trajanja. Sastoji se od niza visokointenzivnih vežbi između kojih nema pauze, a puls bi vam se prilikom izvođenja trebao kretati oko maksimuma.

Obzirom da je prilikom vežbanja angažovano vaše celo telo kako bi se maksimizovao učinak ove kratke, ali slatke vežbe, čak i nakon osam minuta osetićete veliki napor i umor. Ovo je zaista trening samo za hrabre, ali ukoliko vam nije dovoljan, slobodno ga ponovite u dva ili čak tri identična intervala sa što kraćom pauzom između. Jeste li dovoljno odvažni da pokušate izvesti ovaj trening u komadu?

Pogledajte video:

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Pixabay/Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar