Izvor:
25.02.2018 u 16:22
0

LJUBAV CVETA: Miloš Biković otkrio sve detalje romanse sa prelepom Ruskinjom!

Naš popularni glumac i njegova koleginica iz Rusije govore o svojoj ljubavi koja im se desila na snimanju filma, koji će uskoro biti prikazan u domaćim bioskopima.

Glumac Miloš Biković već godinu i po dana dana uživa u vezi s ruskom koleginicom Aglajom Tarasovom. Ljubav na prvi pogled između popularnih umetnika desila se na snimanju filma "Led", koji od 8. marta stiže u domaće bioskope. Njih dvoje za Glossy govore o izazovima "internacionalne" veze i otkrivaju kako je izgledao njihov prvi susret.

Kakve uspomene nosite sa snimanja filma "Led"?

Aglaja: Film "Led" zauzima posebno mesto u mom srcu. I nakon završetka snimanja, još osećam neizmernu sreću i zahvalnost što sam bila deo te priče. Dobro se sećam kako smo snimali svaku scenu, a radili smo svakoga dana od jutra do mraka. Na primer, kada se prisetim kadra u kojem Milošev lik peva u noćnom klubu, osećam nostalgiju jer smo tada igrali i smejali se ceo dan. Mislim da je to definitivno dobar osećaj.
Miloš: Ovo snimanje je za mene bio praznik, kako na profesionalnom tako i na ličnom planu. Upoznao sam mnogo divnih kolega. Bilo je i lepih momenata, smešnih i dirljivih.

Klizanje je nacionalni sport u Rusiji. Kome je bilo teže da ga savlada?

Miloš: Aglaja i ja se takmičimo ko je gori u tome. Uspeh je što još imamo zube. Klizanje je veoma zahtevan sport, iako izgleda kao da je lako baviti se njime. To je tačka u kojoj se umetnost i sport spajaju na jedan predivan način.
Aglaja: Klizanje je jedan od najlepših sportova, ali nikada ranije nisam stala na klizaljke. Lažem, možda samo nekoliko puta kao dete. Nakon što sam izabrana za film, producenti su nam pružili mogućnost da se pripremamo za snimanje. U početku, činilo mi se nemogućim, ali postepeno, uz pomoć trenera, savladali smo donekle ovaj sport i osećali se ugodnije na ledu.

Kako ste reagovali kad ste saznali da vam je partner Miloš Biković? Da li ste za njega čuli pre snimanja ovog filma?

Aglaja: Bila sam veoma srećna kad sam saznala da će mi partner biti Miloš. O njemu sam od kolega čula da je veliki profesionalac. Rad s njim je bio lak i prijatan. Veoma sam mu zahvalan na podršci i na kreativnosti.

Glossy: Miloše, kakve su bile vaše impresije nakon prvog susreta sa Aglajom?

Miloš: Bože spasi i sačuvaj. Šalu na stranu, Aglaja je puna energije i života, i kao partner i kao drug, ona sa sobom nosi žurku gde god da krene

Glossy: Koliko i u čemu možete da se poistovetite sa likom koga igrate?

Miloš: Ambicija, usmerenost na cilj, fokusiranost…
Aglaja: Devojka koju igram je iskrena. Verujem da mi je u tome najsličnija. Želela bih da naučim od nje kako da ostvarim svoje snove i da idem prema cilju bez obzira na sve prepreke.

Glossy
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter