Izvor:
14.11.2019 u 16:07
0

SEVERINA SPREMILA ČUDO ZA SPLIĆANE Na bini simfonijski orkestar, 16 igrača, led ekran

"The Magic Tour", Severinina dugoočekivana turneja, koja je izazvala velik interes publike i medija, konačno je tu!

Za samo dva dana, pred hiljadama obožaoca, Severina će koncertom u rodnom Splitu započeti svoju četvrtu regionalnu turneju, koja će nadmašiti sve do sada viđeno. "Spaladium Arena" će, sudeći po interesu publike, biti premala za sve one koji žele doživeti najspektakularnije Severinino izdanje do sada. Svi oni u subotu će uglas pevati najveće Severinine hitove, među kojima i najnoviji singl "Rođeno moje", koji je u samo deset dana od premijere, dostigao brojku od 5,5 miliona YouTube pregleda.

Uz 100 ljudi uključenih u organizaciju, ono što će se odvijati na pozornici čak 2 i po sata, zasigurno podrazumeva još neviđenu produkciju na ovim prostorima. Najsavremeniju bina, švedskog standarda, skriva brojna iznenađenja za publiku, a uz Severinu će na pozornici biti čak 16 igrača, 15 muzičara, kao i članovi simfonijskog orkestra. I sve to pod okriljem čak 150 kvadratnih metara LED ekrana.

Nakon subotnjeg koncerta u Splitu, u kojem se probe odvijaju već od početka nedelje, ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenoga, Zagreba i Ljubljane.

Izvor: happytv.tv
Foto: promo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter