Izvor:
13.11.2019 u 13:01
0

SKUPOCENI DAROVI ZA DVE SUPRUGE: Darko Lazić obradovao bivšu i buduću ženu glamuroznim putovanjima! (FOTO)

Lazić je odlučio da svoju bivšu i buduću suprugu obraduje putovanjima, pa ih je poslao na dve različite lokacije.

Bivša i buduća žena Darka Lazića, Ana Sević i Marina Gagić, pored pevača uživaju, što bi se reklo, za sve pare.

Pevač je nekadašnjoj supruzi, s kojom ima ćerku Lorenu, i verenici, koja mu je pre nekoliko meseci rodila sina Alekseja, uplatio odmor na dve različite i međusobno veoma udaljene destinacije: Anu je poslao u Dubai, a Marinu na Zlatiboru. Sevićka se na društvenim mrežama pohvalila kako uživa s ćerkom u luksuznom hotelu u kom noć košta u proseku 250 evra.

Sevićka je na Instagramu objavila i set fotografija na plaži Džumeira, dok je i Gagićka pozirala u bašti hotela na popularnoj planini. Obe su sa sobom povele decu, a Lazića je sve koštalo oko 4.000 evra.

I dok njih dve uživaju, Darko radi punom parom i ponovo odlično zarađuje.

– Otkako je Ana raskinula s bivšim dečkom Danijelom Nedeljkovićem, odnos između nje i Lazića se drastično popravio. Više nemaju nesuglasice. Darko je i Marini savršen suprug. Ona je želela da ide na Zlatibor i Darko joj je to ispunio. Čuva on dobro sve svoje žene – kaže naš izvor blizak pevaču.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačem, ali i Sevićkom, međutim, oni nisu odgovarali na naše pozive.

Izvor: Kurir
Foto:
Instagram/darko lazic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter