Izvor:
11.11.2019 u 19:24
0

NAMERAČILA SE NA ZLATNOG DEČKA: SOFIJA MILOŠEVIĆ se zagledala u ovog fudbalera! (FOTO)

Sofija Milošević nameračila se na Zlatana Ibrahimovića! Pošto joj je dvomesečna veza s Lukom Jovićem trenutno u krizi, manekenka očigledno ne gubi vreme i sebi traži dobre prilike.

Naime, nju je nedavno fudbaler Real Madrida otpratio na Instagramu, nakon čega je i ona njega, a ne zadugo posle toga zapratila je oženjenog švedskog reprezentativca. Posle poziva Kurira, Sofija i Luka ponovo su se zapratili na društvenoj mreži, kako bi prikrili tragove svađe.

– Miloševićeva ne gubi vreme, slaba je na fudbalere milionere. Bacila je oko ni manje ni više nego baš na igrača koji igra za Los Anđeles Galaksi, iako je on u srećnom braku s Helenom Seger, s kojom ima dvoje dece. On joj nije uzvratio na zahtev jer ga prati preko 39 miliona pratilaca, a on samo 20 osoba, među kojima su uglavnom fudbalski klubovi i jedna poznata svetska kompanija – otkriva naš izvor.

Budući da Ibrahimović obožava svoju suprugu, Sofija će verovatno proći neprimećena.

kurir.rs
Foto: instagram/sofijamilo/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter