Izvor:
10.11.2019 u 11:10
0

KRIŠOM GA POSMATRALA DOK SE IGRAO: Tina Ivanović godinama nije mogla da vidi svoga sina! Ovo je pravi razlog! (FOTO)

Pevačica nije mogla da se pomiri sa činjenicom da joj neko ne dopušta da bude u kontaktu sa svojim detetom.

Pevačica Tina Ivanović je u braku sa Zvezdanom Anđićem, sa kojim nema dece, a sa 17 godina rodila je sina Danijela Jankovića, kog godinama nije mogla da vidi zbog negodovanja bivšeg muža.

Ivanovićeva svog sina nije videla desetak godina, a kako navodi, nikada nije mogla da se pomiri sa tom činjenicom.

Kada je trebalo da ga vidim, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvoljavali. Ne mogu ni sama nabrojati koliko sam puta otišla kolima do kuće u kojoj je živeo, čekala ispred i nadala se da ću ga videti. Jednom mi je to pošlo za rukom, otišla sam do kuće i on je vozio bicikl. Ja sam mu stavila novac u ruke i rekla da sam ja njegova mama. Sećam se i danas njegovog zbunjenog pogleda. Ubrzo nakon toga sam otišla u Nemačku da radim, odakle sam mu redovno slala alimentaciju – ispričala je jednom prilikom.

Tina nije videla sina deceniju, a kada je porastao pevačica je stupila sa njim u kontakt i napokon su se videli. Od tada Tina sina viđa redovno o kojem i dalje finansijski brine.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter