Izvor:
08.11.2019 u 21:45
0

JAVNO PONIŽENJE: Šeron Stoun tuižila mladu PEVAČICU zbog BRUKE!

Pevačica Šanel Vest Kost koja se bavi rep mizikom izdala je spornu pesmu 2018. godine, a ono što je zasmetalo Šeron Stoun je izgovaranje njenog imena više puta, prema njenim rečima, na neprikladan način.

Šeron tvrdi da mlada pevačica želi da na osnovu njene popularnosti postigne uspeh i slavu.

I sam naziv pesme "Sharon Stoned", što u prevodu znači "pijana Šeron" je sporan.

Zbog reputacije koju je izgradila, Šeron kaže da strogo kontroliše upotrebu svog imena. U spotu se pojavljuju scene koje podsećaju na filmove u kojima je ona glumila, pa su i one predmet tužbe.

Pevačica će odgovarati zbog nelojalne konkurencje i kršenje prava na javno objavljivanje. Šeron traži od Šanel da prestane da koristi njeno ime u budućnosti, kao i novčanu odštetu u visini zarade koju je ostvarila u ovom periodu od izvođenja sporne pesme.

Međutim, pevačica tvrdi da je pesmu stvarala u saradnji sa glumicom i da je ona bila upućena u ceo proces. Dodala je i to da je vrlo razočarana.

Izor: stil.kurir.rs
Foto: Instagarm/chanelwestcoast

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter