Izvor:
06.11.2019 u 08:58
0

OVO MU SE NEĆE SVIDETI: Poznata glumica otkrila detalje RAZVODA! (FOTO)

Poznata glumica s kolegom Bredom Pitom ima šestoro dece, a sada je prvi put pričala o tome kako njihova porodica funkcioniše posle razvoda.

Anđelina Džoli (44) pozirala je za Harpers Bazar, za koji je dala i intervju koji će svakako dići mnogo prašine u javnosti.

Glumica se od bivšeg supruga Breda Pita rastala 2016. godine, a iako se trude da sve detalje oko podele novca i starateljstva nad njihovom decom — Vivijen (11), Zaharom (14), Šajlo (13), Noksom (11), Paksom (15) i Medoksom (18), Anđelina očigledno ovog puta nije mogla da se suzdrži.

Džolijeva je, naime, u pometnuom intervjuu izjavila da bi volela da napusti Ameriku i živi negde drugde, ali to ne može jer joj bivši suprug ne dozvoljava.

– Volela bih da s decom živim negde drugde, a to ću i uraditi čim svi postanu punoletni. Trenutno sam prinuđena da živim tamo gde otac bira da živi – istakla je Anđelina.

Ona nije precizirala da li je sud primorava ili je to samo stvar dogovora koji su ona i Bred privatno sklopili.

Izvor: glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter