Izvor:
06.11.2019 u 07:48
0

STALI NA LUDI KAMEN: Naslednik Plejboja rekao sudbonosno DA poznatoj glumici! (FOTO)

Skarlet se odmah nakon venčanja pohvalila prvom bračnom fotografijom, a ubrzo zatim promenila je i prezime na društvenim mrežama.

Zvezda Harija Potera, Skarlet Bajron udala se za Kupera Hefnera, sina osnivača magazina "Plejboj", pokojnog Hjua Hefnera.

– Kuper i ja smo uzbuđeni vešću da smo legalno venčani – napisala je brineta koja je glumila Pensi Parkinson u nekoliko nastavaka filmova o malom čarobnjaku. Par koji se verio pre četiri godine sad planira i veću ceremoniju kako bi proslavili s prijateljima i porodicom.

Skarlet (29), koja je pozirala za "Plejboj" 2017. godine, starija je godinu dana od Kupera.

– Volim te. Ponosna sam što sam uz tebe, kao tvoja partnerka, prijateljica i žena – napisala je i dodala: "Ne mogu da dočekam da nastavimo da gradimo život zajedno. Srce mi je puno i zahvalna sam na našoj ljubavi".

Kuper je jedno od četvoro dece pokojnog Hefnera. Za oca je počeo da radi dok je još studirao, a postao je šef kreative "Plejboja". Napustio je tu poziciju u aprilu kako bi pokrenuo vlastiti medijski brend.

Izvor: nadlanu.com
Foto: PrintScreen/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter