Izvor:
05.11.2019 u 19:20
0

VODIO HAOTIČAN ŽIVOT: Biografija popularnog pevača digla publiku na NOGE! (FOTO)

Životne situacije su nepredvidive, a on se na kraju izvukao iz nevolja.

Biografija repera Eminema (47) pod nazivom 'Not Afraid: The Evolution of Eminem' ovog utorka je ugledala svetlost dana, a u njoj se kriju do sada nepoznate stvari iz života muzičara.

Reper je veliku slavu stekao devedesetih godina prošlog veka, ali ona mu je u jednom trenutku 'udarila u glavu'. Dnevno je uzimao po trideset analgetika, jednom je bio blizu smrti, ali mu je pomogao pevač Elton Džon (72).

– Slava me udarila kao ciglarekao je Eminem koji je redovno išao na žurke, konzumirao alkohol i razne droge, nosio napunjeno oružje sa sobom, tukao se i bio nekoliko puta na sudu.

Te kritične 2007. godine je uzeo, piše u knjizi, četiri kesice heroina. Lekari su mu rekli da je došao dva sata kasnije, umro bi.

– Bilo je dana kad sam samo ležao u krevetu, gutao tablete i plakao. Trebale su mi tablete u telu kako bih se osećao normalno, ali mi je bilo samo još gore. Bio je to začaran krug.- ispričao je Eminem.

Ipak, nije mu ni taj trenutak bio prekretnica da prestane s drogom, pa je imao još kriznih trenutaka pre nego što je potražio pomoć kod Eltona. On mu je pomogao da prestane da konzumira opojna sredstva.

Elton Džon mu je bio savršen mentor. Nedeljno mu je javljao kako napreduje i postali su vrlo bliski. – piše Entoni Boza u biografiji.

Pre Eltona, ko god je pokušao da pomogne Eminemu, on ga je oterao. Nije hteo da prihvati da ima problem.

Izvor: glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter