Izvor:
05.11.2019 u 08:38
0

ODLUČILA SE ZA DRASTIČNE MERE: Andreana Čekić posle razvoda ponovo u ljubavnim problemima! (FOTO)

Ovo nikad do sada nije uradila.

Andreana Ćekić u poslednje vreme ima turbulentan ljubavni život, pa se tako nedavno razvela, a onda je usledio skandal sa novim dečkom Markom Miloševićem. Pevačica je sada rešila da preduzme drastične mere.

Andreanu je navodno ljubavnik udario, ali je ona odbila javno da govori o ovome, kao što nije želela ni da potvrdi niti da demantuje novinske napise o raskidu.

Ipak, da su se u njenom životu desile značajne promene govore i saznanja da pevačica više nigde ne ide bez pratnje telohranitelja.

Kako se navodi, ona nikada nije imala privatno obezbeđenje, ali je očigledno nakon svega shvatila da je vreme da se skloni od svih mogućih neprijatnosti.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter