Izvor:
05.11.2019 u 06:47
0

SRELA SUPRUGA ANABELE ATIJAS: Kako su se KIJA KOCKAR I ATIJAS prisno pozdravili!

Kristina Kija Kockar išla je da pogleda jedan stan u kraju u kom živi Anabela, a kako se navodi, u zgradi je neplanirano naletela na Andreja Atijasa, pevačicinog bivšeg supruga.

Naime, još pre nekoliko nedelja veliku prašinu podiglo je otkriće da je Sloba Radanović pikirao luks dupleks u zgradi u kojoj Anabela već godinama unazad živi. Sloba je, kako je izjavio, u međuvremenu odustao od kupovine nekretnine na Košutnjaku, međutim u potragu za novim stanom baš u toj zgradi krenula je i njegova bivša supruga Kija.

Sa druge strane, Atijas je pre više od nedelju dana došao u Beograd kako bi bio s ćerkicom Blankicom, a pri ulasku u zgradu u kojoj mu živi ćerka i bivša žena sreo je ni manje ni više nego Kiju! Ovaj neočekivani susret protekao je, navodi se, u miru. On je prišao Kiji i srdačno je pozdravio, a pevačica je potvrdila saznanja medija.

"Jeste, tačno je da sam ga srela… Jako zanimljivo s druge strane što tako bacaju informacije da bi dobili moj komentar. Pružio mi je ruku čovek, ja sam njemu i pričali smo jer ja sam išla da vidim neki stan u toj zgradi… Nije taj stan koji je gledao Sloba, neki drugi, ali u istoj zgradi je. Ništa, pružio mi je ruku i on kao: 'Neverovatno je da… Sad da je 'Paparaco lov' tu da nas snimi'… On ulazi u zgradu, ulazim ja, čudna je stvar. Ali, to smo znali samo on i ja", istakla je Kija, aludirajući na to da je druga strana ovu priču proširila.

kurir.rs
Foto: instagram/printscreen/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter