Izvor:
04.11.2019 u 20:59
0

IPAK MU JE OPROSTILA: OVO je bio razlog njihovog razvoda! (FOTO)

Razlog prošlogodišnjeg raskida Emine i Sadetina je bila, kako pišu turski mediji, druga žena – turska glumica Jeliz Šar.

– Potvrđeno je da je Saran imao aferu sa Jeliz. Između ostalog, to je razlog što je nakratko raskinuo sa Eminom. On je zaljubljen u Jahovićevu i voli je, ali je proradila hemija s glumicom. Kako nije hteo da vara Eminu, a i sam je bio zbunjen zbog svega što ga je snašlo, odlučio je da je ostavi kako bi razmislio o svemu. Tada je iskoristio priliku i smuvao se s Jeliz, s kojom je bio u tajnoj vezi nekoliko meseci – pišu turski mediji,

Emina je, kako se navodi, zbog toga bila očajna.

– Emina je patila za Sadetinom, bilo joj je teško jer se zaljubila prvi put nakon razvoda od Mustafe Sandala. Kada je čula da ima drugu, bilo joj je još teže, ali nisam siguran da li je znala ko je u pitanju – tvrdi izvor blizak biznismenu za turske medije.

Međutim, kako se dalje navodi, biznismen je ubrzo shvatio da voli našu pevačicu, te je okončao romansu sa Jeliz i zatražio drugu šansu od Emine – preko prijatelja joj je stavio do znanja da je i dalje voli.

Ona je odlučila da mu oprosti, te par već neko vreme ponovo uživa u ljubavi.

– Sadetin je tada poslao poruku Emini, čuli su se, videli i ona je rešila da mu da drugu šansu. Molio ju je da mu oprosti, da je zaljubljen samo u nju i da ni s jednom nema to što ima s njom. Sve u svemu, njih dvoje se mnogo vole, samo nekada ne ide baš sve glatko. Sada su srećni, uživaju u vezi i planiraju zajedničku budućnost – navodi izvor turskih medija.

Izvor: blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter