Izvor:
04.11.2019 u 03:57
0

NIJE ORIGINALNA KAO ŠTO SMO MISLILI?! Kim Kardašijan ISKOPIRALA Naomi Kempbel! (FOTO)

Nečijem oštrom oku nije promaklo da su nova izdanja Kim Kardašijan Vest kopija nekadašnjih odevnih kombinacija slavne Naomi.

Kim Kardašijan Vest po mnogima je modna ikona, ali i ona ima nekoga na koga se ugleda u tom smislu. Čini se da se Kim toliko dopadaju kombinacije koje je još devedesetih godina Naomi Kempbel da nosi iste takve.

Mogli smo po njenim poslednjim modnim izborima videti da joj se sviđaju komadi koje je na modnoj sceni još krajem prošlog veka nosila Naomi, pa je iskopirala nekoliko njenih starih izdanja.

Na Instagram stranici Diet Prada napravili su presek modnih dvojnica. Očigledno je da je Kim ponovila mnoge modne kombinacije, možda misleći da će proći neopažena, ali to se ipak nije desilo:

Kim promeni mnoštvo odevnih kombinacija samo u jednom danu i možda joj ponekad nestane ideja, što bi se moglo navesti kao opravdanje.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva/Instagram/diet_prada/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter