Izvor:
01.11.2019 u 20:43
0

OTKRIO LJUBAVNE TAJNE: EVO u koga je poznati pevač bio ludo ZALJUBLJEN! (FOTO)

Darko Lazić i Ana Sević venčali su se 2014. godine, a nekoliko meseci kasnije dobili su i ćerkicu Lorenu. Ipak, nakon višegodišnje ljubavi usledio je razvod, a pevač sada uživa sa svojom izabranicom Marinom Gagić, sa kojom je nedavno dobio sina Alekseja.

Ipak, malo je poznato da je Lazić pre braka sa Anom bio ludo zaljubljen u jednu atraktivnu crnku.

Naime, godinu dana pre nego što je upoznao Anu, Darko je bio u vezi sa izvesnom Draganom.

Danas uživa u ljubavi sa izabranicom Marinom pre koje je bio u braku sa koleginicom Anom Sević, a o njegovoj vezi pre 7 godina malo se zna

Atraktivnu crnku pevač je ludo voleo, te je i često objavljivao fotografije sa njom na društvenim mrežama. Ipak, veza nije potrajala.

Taman kad se zaljubio do ušiju, Darko je okončao vezu. Niko ne zna šta se zapravo desilo, ali pretpostavljamo da je do rastanka došlo zbog njene ljubomore. Oni su bili baš zaljubljeni i srećni, ali je Darka počelo da guši to što ga Dragana stalno provera i prebacuje mu neke nebitne sitnice. Trudio se da joj ne daje povoda za izlive ljubomore, često ju je vodio na svoje nastupe, bili su zajedno na Kopaoniku za Novu godinu, a skoro su i živeli zajedno. Ali puče i ta veza – rekao je posle raskida 2013. godine izvor blizak pevaču.

Izvor: glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter