Izvor:
30.10.2019 u 20:32
0

POSTALA PRAVA LEPOTICA: Ćerka Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa BLISTA OD LEPOTE! (FOTO)

Ćerka poznatih glumaca Ketrin Zite Džons i Majkl Daglasa, Keris Zita Daglas (16) postala je prava lepotica!

To imamo prilike da vidimo na naslovnoj strani španskog izdanja časopisa Vanity Fair, na kojoj su se zajedno pojavile majka i ćerka koje neverovatno liče.

Nakon ovoga ove dve dame napravile su i prvu zajedničku kampanju i to za modnu kuću Fendi i njihovu torbicu naziva Peekaboo.

U video-snimku, koji je napravljen u Rimu, vidi se kako Ketrin i Keris presvlače i pokazuju razne verzije ove hit torbice poznatog brenda.

– Odlično smo se zabavljale na setu. Imamo sličan smisao za humor pa se uvek smejemo kada smo zajedno. Ona je najsmješnija osoba koju znam – rekla je Keris za svoju mamu, što se i vidi u videu i na fotografijama iz kampanje.

Mlada Keris na doborm je putu da postane podjednako uspešna i slavna kao njena majka.

Izvor: story.rs
Foto: stroy.rs/hellomagazine.rs/ printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter