Izvor:
23.10.2019 u 12:09
0

VENČANJE U TAJNOSTI: Vlada Vuksanović stao na ludi kamen! (FOTO)

Maneken i sportista Vladimir Vuksanović oženio je prezgodnu Latinoamerikanku sa kojom je u vezi oko godinu i po dana.

Sudbonosno "da" izgovorili su pre dva dana u Beogradu, u krugu porodice i nekolicine bliskih prijatelja. Lepa Dahi je nekoliko meseci u drugom stanju, a budući da se porođaj bliži, rešili su da urbzaju venčanje.

Inače, Vlada je počeo da objavljuje slike sa ovom lepoticom u septembru 2018. godine, dok je bio u Grčkoj, a šuška se da je romansa počela nešto ranije.

Podsetimo, Vuksanović je bio sa brojnim srpskim lepoticama s javne scene, a javnost ga najviše pamti po odnosu sa pop pevačicom Natašom Bekvalac, sa kojom je čak bio veren, međutim, ljubav ipak nije potrajala.

Izvor:nadlanu.com
Foto:printscreen/instagram/vladavuks

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter