Izvor:
21.10.2019 u 12:56
0

ZASENILA SVE OKO SEBE: Prisila Prisli izgleda ZANOSNO i u svojoj 74. godini! (FOTO)

Iako se razvela od kralja rokenrola Elvisa Prislija pre njegove smrti, Prisila Prisli zauvek će biti nositi njegov trag i biti upamćena po toj ljubavi.

Pečat karijeri ove lepe glumice dala je uloga Džejn Spenser u čuvenom filmskom serijalu Goli pištolji, gde je glumila sa Leslijem Nilsenom, ali i uloga Džene Vejd u seriji Dalas.

Sa Elvisom je bila u braku od 1967. do 1973. Ipak, iako će najviše biti upamćena njena priča sa Elvisom, sa kojim ima ćerku Lizu Meri, njena najduža ljubavna priča trajala je 22 godine, i to sa Markom Garibaldijem, sa kojim se rastala 2006.

Danas glumica Prisila Prisli ima 74 godine, a izgleda prelepo. Crvenokosa dama pojavila se na crvenom tepihu zajedno sa Krisom de Rouzom, pa zasenila i mnogo mlađe od sebe. U pitanju je bio gala događaj na Beverli hilsu, pod nazivom Poslednja šansa za životinje.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: Profimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter