Izvor:
19.10.2019 u 18:29
0

CECA RAŽNATOVIĆ ISKRENO O SVOJOJ KARIJERI: „Kad napravim životnu retrospektivu sa 35 godina i sada, to je dijametralno SUPROTNO!“

Vest da će Svetlana Ceca Ražnatović postati baka odjeknula je kao bomba, a nema Srbina koji ovo nije prokomentarisao. Čestitke Veljku Ražnatoviću i Bogdani Rodić i dalje pristižu, a popularna pevačica je iskroristila priliku tokom gostovanja u jednoj emisiji da napravo svojevrsnu retrospektivu proteklih 35 godina, pa objasnila šta se to kod nje promenilo u njenom stavu i razmišljanju.

– Ogromna je stvar u iskustvu. Ja sada kada napravim neku životnu retrospektivu sa 35 godina i sada kako razmišljam, to je dijametralno suprotno- rekla je Ceca.

A onda je objasnila šta se to u njenom životu izdešavalo za godinu dana.

– Procvetala sam za tih godinu dana. Prosto to kada pričaš ovim mlađim generacijama, oni te belo gedaju ili gledaju kroz tebe. Sada tako razmišljaš, a za tri godine ćeš potpuno život gledati drugačije. Sve se menja, jer ta zrelost i iskustvo to čine- otvorila se buduća baka Svetlana Ražnatović.

kurir.rs
Foto: Instagram/ceca_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter