Izvor:
17.10.2019 u 16:13
0

ANA BEKUTA EKSLUZIVNO OTKRIVA ZA HAPPY PORTAL: Nećete verovati ko joj je bio najveća podrška u teškim trenucima! (FOTO, VIDEO)

Popularna pevačica narodne muzike, Ana Bekuta, bila je gošća Happy portala. Primetili smo da Ana Bekuta fenomenalno izgleda i da pleni svojom pojavom. Odgovorila nam je na pitanje koliko je joj je to bitno, i na koji način se brine o svom izgledu:

Bitan je zbog zdravlja, to je jedino objašnjenje. Moramo biti vitki i moramo vežbati, jedino tako možemo sticati kondiciju, meni je to za posao preko potrebno. Poslednjih 10 godina vežba, sa malim pauzama ali mislim da mi to mnogo znači, pešačim stalno i to mi je neophodno za posao. Kažu naučnici da se prilikom vežbanja stvara hormon sreće, ja često nevoljno odem na trening ali se posle toga osećam dobro – rekla je Ana za Happy portal.

Ana je jednom prilikom izjavila da je njen put ka uspehu bio veoma trnovit pun uspona i padova, otkrila nam je ko joj je u teškim trenucima bio najveća podrška i motivacija i u čemu je pronalazila snagu.

Uvek publika, ona mi je hranila dušu, uvek sam imala utehu u tome da me narod voli iskreno, to mi je dalo najveću snagu.

Unuka Ane Bekute zadužena je za jedan deo njenog staljinga, pogledajte u videu na koji način joj ona pomaže:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter