Izvor:
17.10.2019 u 15:46
0

HOĆE JOŠ DECE: Ana Sević neće da ostane na JEDNOM detetu! (FOTO)

Kako pišu domaći mediji, Ana Sević, popularna pevačica i voditeljka priznala je da nikada nije osećala tako snažno ljubav kao sada sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem.

Ona je spremna i decu da mu rodi, jer joj on, sve što joj treba pruža, a sada je lepa pevačica priznala da priželjkuje da se ponovo uda i da rodi još jedno dete.

Iako pevačica već dve godine uživa u skladnoj i ozbiljnoj vezi, njena ćerka Lorena užva u centru pažnje ignorišući mogućnost da dobije brata ili sestru.

– Ako Bog da, sve je u Božjim rukama. Ne mogu ja da odlučujem o tome, ali mogu da radim na tome (smeh). Priželjkujem, naravno, ja sam jedinica i volela bih da sam imala uz sebe brata ili sestru, tako da ne bih volela da ostanem na jednom detetu. Apsolutno mi je svejedno šta ću dobiti, bitno je da su deca živa i zdrava, da su voljena, da imaju podršku roditelja, oslonac oko sebe i da im se pruža ljubav, sve ostalo nije bitno – rekla je pevačica i dodala:

– Lorenu baš to i ne interesuje previše. Kad joj se pomene ta tema, ona je onako dobro iskulira. Njoj je savršeno da bude centar sveta, i to joj ide od ruke i to dobro koristi.

Izvor: Story.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter