Izvor:
22.09.2019 u 07:56
0

TRI DANA BILA JE NA INFUZIJI! CECA ISKRENO O ZDRAVSTVENOM STANJU: Uvek sam govorila da mi nije ništa!

Svetlana Ceca Ražnatović razvalila je trg u Vršcu iako prehlađena i sa temperaturom. Kako kaže, nije joj prvi put da ovako "pregura" kada joj nije dobro, jer je po prirodi borac.

– Uhvatio me je neki izuzetno jak virus. Nisam žena koja bi mogla da leži i da se prenemaže, nisam taj tip. Gotovo uvek skačem i tvrdim da mi nije ništa. Ovog puta je zaista ozbiljno. Mislila sam da će trajati dva dana i da ću se oporaviti, tako da sam poslednja tri dana provela u krevetu na infuzijama. Nisam želela da razočaram publiku i otkažem koncert. Rekli su mi organizatori da je publika došla iz Rumunije i svih krajeva Vojvodine. Zaista sam se potrudila da ne osete da sam bolesna – ispričala je ona, a na konstataciju da je ovime ugrozila svoje zdravlje, objasnila je da joj nije prvi put.

"Dešavalo mi se mnogo puta da uzmem veliku dozu medikamenata, onda oborim temepraturu, održim koncert i posle toga me sustigne još jače. Nisam od žena što bi rekao naš narod kilave, potpuno sam drugačija, borac. Uvek sam govorila nije mi ništa, a ustvari samim tim pozitivni razmišljanjem sebi dajem snagu. Više volim da sam čvrsto na nogama i da to mogu", istakla je Ceca, koja se potrudila da pred fanovima izgleda kao da je ništa ne muči.

Inače, što se tiče dobrog izgleda, Ražnatovićka smatra da je apsurdno misliti da je moguće zauvek biti mlad.

"Ne verujem da će neko izmisliti taj eliksir mladosti. Mislim da je to stanje duha čoveka, kako se vi osećate, tako i emitujete. U slučaju da ste zadovoljni sobom, vi to i emitujete i na ostale ljude. Nisam negativna po prirodi, veselo sam biće i trudim se da iz svih mogućih situacija izvučem nešto pozitivno", rekla je folkerka i dodala da i kada joj nije sve baš najbolje ume da se smeje glasno.

"Naravno da se dešava da se šalim na svoj račinu. Baš onda kada mi prija, ali i ne prija ono što čujem. Ne bi verovali. Ne volim patetiku i to mi je fuj. Ne volim ljude koji kukaju i kojima stalno nešto fali, a oktužena sam ljudima koji su duhoviti i veseli. Nikome na ovom svetu ne cvetaju ruže, ni meni. To je život, gde ima lepih dana ima i onih drugih. Sve treba gledati sa pozitivne strane. Znate koja je najbolji eliksir? Onda kada se smeje i okružen pozitivnim ljudima."

Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile fotografije iz film "Nečista krv" gde ona tumači lik Koštane:

"Taj film mi budi lepa sećanja. Bila sam u prilici kao mlada devojka da budem pored takvih glumačkih legendi. Ponosna sam na to vreme", izjavila je Ceca i objasnila da, u slučaju da se pojavi dobar scenario, ponovo bi stala pred filmske kamere: "Ne treba se zaricati da nešto nećemo, za sada nemam planova da ponovo snimam. To je zahtevan posao. Zaista se divim glumcima i poštujem njihov trud i rad. Sebe ne vidim u takvom obliku akcije."

Ceca je zatim priznala i da od svoje dece uči svaki dan.

"Učim svaki dan od moje dece, kao što oni uče iz nekog mog ličnog iskustva. Tako i ja učim od njih neke stvari koje su meni promakle u mladosti. Preskočila sam jedan deo odratanja jer sam veoma mlada ušla u profesionalne vode, tako da su oni meni nadomestili parče koje je meni falilo", izjavila je Ceca, a potom odgovorila na pitanje kada će Anastasija i Veljko da osnuju svoje porodice i da li je spremna na takav korak.

"Nemam šta da budem spremna. To su njihove odluke i životi. Nemam tapiju na njih. Mojim roditeljima nisam davala za pravo da utiču na moje životne odluke, ali sam ih uvek pitala za mišljenje. Deci ću uvek biti podrška, sve do momenta, ako smatram da ne rade nešto pogrešno ili da ih neko ugrožava. Za sada nisam to primetila, oni su srećni i to mi je najbitnije", objasnila je pevačica.

Kurir
Foto: Instagram/cecaraznatovicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter